MADRIĐANI POKAZALI KOLIKO CIJENE LUKU MODRIĆA: / 'U siječnju će sjesti za stol i sve dogovoriti'

Image

Hrvatskom kapetanu ugovor istječe s posljednjim danom lipnja iduće godine

8.9.2020.
9:44
VOYO logo

U mojim godinama se ne rade dugoročni planovi, ali bilo bi izvanredno završiti karijeru u tom fantastičnom klubu i u ovom prekrasnom gradu. Želim pokazati da još mogu dobro igrati, a ako to neće biti moguće u Realu, razmotrit ću svoje opcije.

Rekao je to prije nekoliko dana za AFP hrvatski kapetan Luka Modrić. On će 9. rujna, odnosno ove srijede, napuniti 35 godina, pa je puno govora oko toga je li mu ovo posljednja sezona u dresu Real Madrida. Ugovor mu istječe idućeg ljeta, ali kako javlja As očekuje se da će u siječnju sjesti s vodstvom kluba kako bi porazgovarali oko mogućnosti produljenja za još jednu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da bi se na koncu mogao umiroviti u dresu Reala 2022. godine, osim ako se u poznim igračkim godinama ne odluči na novi izazov i selidbu u MLS gdje ga već neko vrijeme vreba David Beckham, koji bi ga volio vidjeti u svom Inter Miamiju.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrates his goal during the Spanish Super Cup semi final between Valencia and Real Madrid on January 8, 2020, at the King Abdullah Sport City in the Saudi Arabian port city of Jeddah.,Image: 491695940, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Modrić se nije priključio reprezentaciji Hrvatske koju u utorak očekuje utakmica protiv svjetskog prvaka Francuske u Ligi nacija. Nalazi se u Madridu gdje se s Realom priprema za nadolazeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine se u rujnu i listopadu bio ozlijedio tijekom utakmica za Hrvatsku pa je privremeno bio izgubio mjesto u udarnoj postavi u Real Madridu što je tada bio iskoristio 22-godišnji Federico Valverde. Klubu također nije bilo drago što nije mogao računati na osvajača Zlatne lopte iz 2018. godine. Modrić je najstariji igrač u svlačionici Real Madrida s ugovorom na još godinu dana, do 30. lipnja 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo