MADRID SE KLANJA LUKI: / Modrić nakon utakmice sezone dobio nadimak koji nosi još jedan slavni Hrvat

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Poznato je da su navijači jednog od najboljih klubova na svijetu, Juventusa, prozvali Marija Mandžukića ratnikom.

20.1.2019.
9:28
AFP
VOYO logo

U derbiju 20. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je u subotu na Santiago Bernabeu protiv Seville slavio sa 2-0, a najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić je drugo kolo zaredom bio strijelac za Real.

Image
MODRIĆ NAPOKON PROGOVORIO O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: /

Otkrio ostaje li u Realu i poslao signal Perezu

U sudačkoj nadoknadi (90+2) pobjedu Reala potvrdio je Modrić. On je presjekao jednu loptu, sjurio se u kazneni prostor i rutinski poslao loptu u mrežu. Modrić je, po običaju, pružio vrlo dobru partiju, a u strijelce se mogao upisati i u 58. minuti, ali njegov pokušaj sa 12 metara iskosa obranio je vratar gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije susreta zaradio je pohvale trenera Santiaga Solarija.

Izvanredna predstava

"Bio je izvanredan u ovoj utakmici", kazao je Solari, kojeg je posebno oduševila činjenica da je nastavio igrati i nakon incidenta u 35. minuti. Modrić se sudario s Franom Vasquezom, stradala mu je arkada pa je poluvrijeme proveo na šivanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na sve to stvarno je bio veličanstven. On je naš ratnik, a pogodak na kraju utakmice tipičan je primjer njegova duha i odlučnosti, svega što je dobro u momčadi. Odigrao je savršeno", rekao je trener Real Madrida.

Image
Image

Santiago Solari /AFP)

"Bila je ovo teška utakmica. Sevilla se odlično brani i cijelu sezonu dobro igra. Znali smo da će ih biti teško slomiti", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skandiranje navijača

Ovo je bila druga pobjeda Real Madrida u nizu u prvenstvu nakon što je prošli vikend slavio u Sevilli protiv Betisa s 2-1. Modrić je i tada zabio gol.

“U posljednjih mjesec i pol dana se osjećam doista dobro, a to je najvažnije. S naše strane je ovo bila jedna zaokružena, kompletna utakmica. Svaki igrač je davao sve od sebe. Ovakve nas žele gledati naši navijači”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Modrić postigao pogodak u posljednjim trenucima susreta publika je skandirala njegovo ime. “Lukita Balón de Oro, Lukita Balón de Oro… (Lukica Zlatna lopta)”, vikali su najvatreniji navijači smješteni iza gola.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo