MAĐARSKI SCHOLES POTPISAO ZA BIJELO-PLAVE: / Dinamo ga je dobro upoznao, a uskoro će i Vatreni

Image
Foto: AFP

Hrvatska u ožujku igra s Mađarskom u sklopu kvalifikacija za Euro.

17.1.2019.
12:11
AFP
VOYO logo

Mađarski reprezentativac László Kleinheisler (24) priključio se nogometašima Osijeka na pripremama u Rovinju, objavio je klub na službenoj stranici, navode da je potpisao ugovor na 3,5 godine nakon što je jednostrano raskinuo suradnju s kazahstanskom Astanom. Međutim, postoji mogućnost da mu bivši klub spori registraciju što znači da bi o transferu odlučivala Uefina arbitraža.

Riječ je o ofanzivnom veznjaku, koji je ove sezone standardno odigrao svih šest kvalifikacijskih utakmica Astane za plasman u Ligu prvaka, između ostalih i oba susreta sa zagrebačkim Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao u Bundesligi

Karijeru je počeo u Videotonu, a nastupa je još i za Werder i Darmstadt. Za reprezentaciju je debitirao u studnom 2015. u play-offu kvalifikacija za Euro u Francuskoj protiv Norveške u Oslu. On je tada ujedno bio strijelac jedinog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada je skupio 23 nastupa za reprezentaciju, a u ožujku bi trebao biti u sastavu protiv Hrvatske u susretu kvalifikacija za Euro. Zanimljivo je da u u Mađarskoj ima nadimak Scholes zbog boje kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo