LUKA PUPEK NOKAUTIRAN NAKON ČETIRI MINUTE, BOŽIĆ LJUT: / 'Hejteri su se sada uvjerili da nismo kupili meč'

Image
Foto: Screenshot

"Neiskustvo jer je napravio nekoliko grešaka, uopće me nije slušao. Meni bi opalili šamarčinu kad tako ne bih slušao u ringu. Totalno je bio isključen iz borbe", rekao je Božić

24.2.2018.
13:54
Screenshot
VOYO logo

Mladi hrvatski boksač Luka Pupek poražen je sinoć u borbi za WBC-ov Silver Youth pojas srednje kategorije. U drugoj rundi nokautirao ga je Maono Ally iz Tanzanije. Borba je održana u Južnoafričkoj Republici, a Pupek je izdržao nešto manje od četiri minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča o svemu se oglasio i Pupekov trener, poznati boksač Stipe Božić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je izgubio, to je sastavni dio boksa. Što se dogodilo? Definitivno, dugačak put, nije da ga branim. Veliki medijski pritisak, mora čitati na raznim portalima razne komentare i pljuvanja. Treća stvar je visinska razlika, možda je i to utjecalo. Boksali smo na negdje 1800 metara nadmorske visine. Neiskustvo jer je napravio nekoliko grešaka, uopće me nije slušao. Meni bi opalili šamarčinu kad tako ne bih slušao u ringu. Totalno je bio isključen iz borbe", poručio je Božić putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poručio bih "pametnim", "znalcima" i hejterima da ste se sad uvjerili da ovaj meč nismo kupili kao što su govorili. Suparnik se pokazao kao nezgodan borac. Ovi što nas jako "vole" nadam se da su sretni. Pokazalo se da ne kupujemo mečeve, kao što neki tvrde. Ja nikad nisam kupio svoj meč i nikad ne bih stao iza borca koji kupuje mečeve. Nastavite pljuvati i mene i njega... Ako odluči nastaviti dalje, bit ću uz njega. Sad je shvatio da boks nije zaje*ancija, zna boljeti glava od toga", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo