BOMBA IZ ITALIJE

LUKA MODRIĆ NAPUŠTA REAL MADRID? Legenda zakuhala cijelu priču, fanovi bruje o pojačanju iz snova

Hrvatski reprezentativac velika je želja posrnulog talijanskog velikana

Bilo je samo pitanje vremena kada će se u talijanskim medijima pojaviti priča o Modriću i Milanu. Povratak Zvonimira Bobana na San Siro, očekivano, dao je vjetar u leđa takvim glasinama. Ovaj put s razlogom. Poznato je da je legendarni kapetan Vatrenih jedan od idola zvijezde Reala te da je Modrić bio Milanov fan.

U MILANU ZAVLADALA NEZAPAMĆENA EUFORIJA: Svi se nadaju da će s Bobanom na San Siro doći još jedan Hrvat

Hrvatski reprezentativac postao je navodno velika Bobanova želja, o čemu je talijansku javnost izvijestio Massimo Franchi iz Tuttopsorta. Nadovezao se na njega i Luca Momblano…. Gazzetta dello Sport pak objavila je da je Boban zaista pokušao dovesti Modrića u Milan. Ponudio mu je unosan trogodišnji ugovor, ali da mu je veznjak Reala dao negativan odgovor.

Sastanak u Madridu

No, malo je onih koji vjeruju u takav rasplet. Modrić ima ugovor s Realom do 2021. i više je puta govorio kako tamo želi okončati veličanstvenu karijeru. Još uvijek je u planovima Zinedinea Zidane. Francuz će naredne sezone sigurno dozirati njegovu minutažu kako bi bio što spremniji za najvažnije utakmice.

Boban je nedavno bio na sastanku s predstavnicima Madrida. Prema onome što su objavili španjolski i talijanski mediji raspitivao se za Danija Ceballosa, Hernandeza, Mayorala, a sada se pak spekulira s imenom Luke Modrića.

 

Povratak na Net.hr