ZAVRŠIO PRIJELAZNI ROK U ENGLESKOJ: / Lukaku iz Uniteda prešao u Inter, Tottenham u posljednjim trenucima doveo bivšu zvijezdu PSG-a

Image
Foto: AFP

Posljednji dan prijelaznog roka u Engleskoj. U Premiershipu prijelazni rok završava 8. kolovoza u 18 sati po hrvatskom vremenu pa je tamo priča bila posebno zanimljiva

8.8.2019.
18:00
AFP
VOYO logo

OBRAT OKO MANDŽUKIĆEVOG TRANSFERA: Činilo se da je sve gotovo, ali dogodilo se nešto što Hrvatu nije bilo po volji

Image
OBRAT OKO MANDŽUKIĆEVOG TRANSFERA: /

Činilo se da je sve gotovo, ali dogodilo se nešto što Hrvatu nije bilo po volji

Image
OBRAT OKO MANDŽUKIĆEVOG TRANSFERA: /

Činilo se da je sve gotovo, ali dogodilo se nešto što Hrvatu nije bilo po volji

18.25 - Spursi su potvrdili dolazak Lo Celsa, nekadašnjeg igrača PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.00 - U posljednjem trenutku Everton je potpisao Arsenalovog napadača Alexa Iwobija, nakon što je prvotno na Goodison Parku bila odbijena ponuda od 30 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.55 - Engleski nogometni prvoligaš Watford angažirao je senegalskog reprezentativnog napadača Ismailu Sarra (21), dosadašnjeg člana francuskog prvoligaša Rennesa, s kojim je potpisao ugovor na pet godina. Vrijednost transfera procjenjuje se na otprilike 35 milijuna eura čime je Sarr postao najskuplji igrač u povijesti prošlosezonskog finaliste FA Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.20 - Spursi su doveli jednog od najvećih engleskih talenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.13 - Leroy Sane mora na operaciju koljena i neće moći igrati nekoliko mjeseci. Pitanje je hoće li Bayern sada odustati od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.06 - Lukaku je službeno Interov.

"Želio sam doći u Inter je ovaj klub Nije Za Svakoga. Stigao sam sa željom vratiti ga na sam vrh", rekao je Lukaku po potpisivanju ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku je posljednje dvije sezone proveo u Manchester Unitedu za koji je u 96 nastupa postigao 42 pogotka.

U Interu će Lukaku napokon surađivati s trenerom Antoniom Conteom kojega je nazvao "najboljim trenerom na svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijednost transfera procjenjuje se na oko 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.30 Sky Sports je objavio da se belgijski napadač i dosadašnji član Manchester Uniteda Romelu Lukaku nalazi u Milanu na liječničkom pregledu uoči transfera u Inter. Procjenjuje se da će United na tom poslu zaraditi oko 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.20 Arsenal je, čini se, doveo dva pojačanja u obrani, što će jako razveseliti njihove navijače. Riječ je o slavnom Davidu Luizu iz Chelseaja i Kieranu Tierneyju iz Celtica. Više pročitajte OVDJE.

13.24 Hrvatski napadač Mario Mandžukić odbio je transfer u Manchester United, javljaju Sportske novosti. Više o tome pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.15 Definitivno ništa neće biti od transfera Paola Dybale u Manchester United jer ga Juventus ne želi prodati, javlja BBC. Ne navodi se kakav će to imati utjecaj na Mandžukićev transfer.

11.40 Novi udarac za Kovača i Bayern, Tottenham dovodi Giovanija Lo Celsa, 23-godišnjeg Argentinca iz Betisa koji je bio velika želja Bavaraca. Informaciju donosi španjolski Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

09.55 Arsenal dovodi pojačanje u obrani. Na Emirates posljednjeg dana roka stiže David Luiz iz Chelseaja za osam milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

08.24 Manchester United je ponovno otvorio pregovore oko transfera Marija Mandžukića iz Juventusa, javlja talijanski Sky Sports. Unitedu treba napadač koji će zamijeniti Romelua Lukakua koji ide u talijanski Inter.

07.00: Dobro došli u posljednji dan prijelaznog roka u Engleskoj. Završetak prijelaznog roka je 18.00 po hrvatskom vremenu. Sky Sports piše kako je Reading potpisao Interovog napadača iz Rumunjske Georgea Pușcașa za neobjavljenu naknadu. Ovaj 23-godišnjak je potpisao petogodišnji ugovor Readingom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

00:15: Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač će po svemu sudeći ostati bez najvećeg pojačanja kojem se nadao ovoga ljeta. Stigle su nove informacije o ozljedi Nijemca Leroyja Sanéa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako će napadač senegalskog porijekla koji igra za City morati na operaciju i dug oporavak, pa bi to moglo značiti i da od transfera u bavarskog giganta neće biti ništa, prenosi "Bavarianfootballworks.com".

00.00: Talijanski mediji pišu kako je baš Modrić ključan za Neymarov transfer jer ga PSG želi dovesti da bude nositelj veznog reda ovog francuskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.32: Romelu Lukaku u četvrtak će biti u Milanu na liječničkom pregledu, a zatim se očekuje potpisivanje za Inter. Belgijski internacionalac potpisat će petogodišnji ugovor na San Siru, izvještava Sky Sports.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Romelu Lukaku arrives at The AON Carrington Training Complex on Thursday morning to continue the teams preparation for the start of the new season., Image: 461811914, License: Rights-managed, Restrictions: NO UK SALES, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

23.05: Romelu Lukaku je blizu pridruživanju Interu nakon što su poslali novu ponudu vrijednu predviđenih 77 milijuna funti, javljaju Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.00: Real je u pregovorima s PSG-om oko potpisivanja Neymara, navode izvori za Sky Sports. Iako se ne radi o transferu koji za izlaz ili ulaz ima Premiership ili, općenito, Englesku, Sky Sports u posljednjim satima prijelaznog roka u Engleskoj izvještava o tome jer se radi o bombastičnoj informaciji.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid je ponudio 120 milijuna eura i Luku Modrića francuskom prvaku PSG-u u zamjenu za napadača Neymara, izvijestile su u srijedu navečer novine Sport sa sjedištem u Barceloni pozivajući se na neimenovane izvore uključene u pregovore. Tu informaciju u srijedu nitko nije potvrdio.

Brazilski napadač Neymar nezadovoljan je u PSG-u u kojeg je 2017. došao iz Barcelone za rekordnih 222 milijuna eura. Posljednjih tjedana mediji nagađaju o namjeri Barcelone da ga dovede unatoč narušenim odnosima s PSG-om. Više o tome možete pročitati - OVDJE.


Juve prihvatio ponudu za Dybalu, međutim...

Tottenham je poslao ponudu za Paula Dybalu koju je, prema uglednom Sky Sportsu, Juventus prihvatio, ali ostaje još dogovoriti ugovor s Argentincem.

Procjenjuje se da Dybala u Juventusu zarađuje 130.000 eura tjedno, a u novom klubu ne bi pristao na manje. Time bi postao najsplaćeniji igrač Tottenhama s nešto većom plaćom od najboljeg igrača, jednog od najboljih napadača svijeta i velikom engleskom zvijezdom Harryja Kanea. Međutim, to neće biti niti malo lagan zadatak za Spurse...

Coutinho ne želi u Spurse

Kad smo kod Spursa, vrijedi spomenuti kako su upravo oni bili jedan od klubova koji je figurirao kao moguća nova destinacija zvijezde Barcelone Philippea Coutinha, ali engleski Talksport saznaje da će Brazilac odbiti tu ponudu. Tako kao najizgledniji kandidat ostaje veliki Tottenhamov gradski rival Arsenal.

Luiz postaje novi igrač Arsenala

Također, engleski mediji javljaju kako ugledni brazilski branič iz Chelsea David Luiz u četvrtak ujutro postaje igrač Arsenala! Tako opet piše Sky Sports koji tvrdi da će Luiz biti drugo pojačanje Arsenala nakon što su ranije danas dogovorili dolazak Kierana Tierneya iz Celtica. Inače, iz Engleske su uoči transfera dolazile informacije kako Brazilac navodno odbija trenirati kako bi iznudio transfer u Arsenal, gdje radi Unai Emery koji ga je vodio u PSG-u. Međutim, nakon toga u engleskim medijima pojavile su se nove informacije koje govore kako Luiz nije odbio trenirati, nego da nije trenirao nakon serije nesuglasica posljednjih dana.

City ima novog igrača

Manchester City službeno je objavio da je njihov novi igrač Joao Cancelo. Sky Sports piše kako ovaj odlični portugalski bek dolazi iz Juventusa, a za njega su dali Danila i 30 milijuna eura.

Djibril Sidibe seli u Everton

Djibril Sidibe je novi igrač Evertona! Stigao je iz Monaca, a klub iz Liverpoola predstavio ga je na svojim profilima na društvenim mrežama kao i na web stranici. Inače, gradski rival Liverpoolu poslao je, prema pisanju Sky Sportsa, ponudu od čak 75 milijuna eura za Wilfrieda Zahu, ali Crystal Palace ju je odbio. Bila bi to rekordna prodaja Palacea i ujedno najveća kupovina Evertona u povijesti. Nije pomoglo ni što je Everton navodno nudio dva igrača, Palace želi barem 10 milijuna eura više.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo