LUDI RASPLET: / Mađari najveći gubitnici, Turska ide izravno na EURO

Image
Foto: AFP, -

Posljednje utakmice euro-kvalifikacija donijele su neslućenu dramu, ne samo na relaciji Malta - Rim, gdje je Hrvatska osluškivala i rezultat utakmice Italija - Norveška.

13.10.2015.
22:49
AFP, -
VOYO logo

Kazahstan iznenadio u Latviji

No, za izravni plasman u Francusku, na ruku im je išao i rezultat iz Latvije, gdje je u dvoboju posljednjeplasiranih reprezentacija, Kazahstan pobijedio domaćina 1:0, upisavši prvu pobjedu u kvalifiakcijama! Dio turske premije mogao bi otići i na račun kazahstanskog nogometaša Kuata koji je bio strijelac u 65. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini A, Nizozemci nisu uspjeli upisati ni počasnu pobjedu, bolji su bili Česi u gostima s 3:2 i zaključili tužnu nizozemsku priču u ovim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NIZOZEMSKA JE DOTAKNULA DNO: /

Oranje ne ide na EURO, Česi ih ponizili za kraj!

Image
NIZOZEMSKA JE DOTAKNULA DNO: /

Oranje ne ide na EURO, Česi ih ponizili za kraj!

BiH ide opet u "baraž"

U skupini B, bilo je jasno uoči posljednjeg kola da izravno na Euro idu Belgija i Wales, no otvoreno je ostalo pitanje trećeg mjesta, kojie nosi doigravanje. Momčad BiH je uspjela u utakmici punoj preokreta slaviti na Cipru, iako im ta pobjeda nije ni trebala, dovoljan im je bio i bod, jer Belgija nije dozvolila iznenađenje protiv Izraela u posljednjem kolu.

Rezultati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA A(Češka, Island i Turska su izborili plasman na EP) Turska - Island 1-0 (Inan 89) Nizozemska - Češka 2-3 (Huntelaar 70, Van Persie 83 / Kaderabek 24, Šural 35, Van Persie 66-ag) Latvija - Kazahstan 0-1 (Kuat 65)

poredak: Češka 22, Island 20, Turska 18, Nizozemska 13, Kazahstan 5, Latvija 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA B (Belgija i Wales su izborili plasman na EP, a BiH ide u dodatne kvalifikacije) Belgija - Izrael 3-1 (Mertens 64, De Bruyne 78, Hazard 84 / Hemed 88) Cipar - BiH 2-3 (Charalambides 32, Mytidis 41 / Medunjanin 14, 45, Đurić 67) Wales - Andora 2-0 (Ramsey 50, Bale 89)

poredak: Belgija 23, Wales 21, BiH 17, Izrael 13, Cipar 12, Andora 0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo