LUDI AMERIKANAC: / Čovjek stroj! Slomio je podlakticu, ali on ne odustaje!

Image
Image

Carolina Panthersi plasirali su se u finale doigravanje NFL-a, tamo će 7. veljače igrati protiv Denver Broncosa.

26.1.2016.
6:35
VOYO logo

Pobjeda nad Arizona Cardinalsima je skupo plaćena Davisovim lomom, ali on to vidi samo kao jedan loš dan u uredu. Prosjedio je ostatak nedjeljne utakmice, ali za dva tjedna apsolutno misli igrati.

"Jako boli. Bilo je jako bolno, ali vjerujem u našu liječničku službu. Znam da će napraviti baš sve moguće da me vrate na teren. Ja ću učiniti sve sa moje strane da zaigram za dva tjedna. Vjerujem u samog sebe. Naučio sam tolerirati bol i igrati s njome. Vjerujte mi, garantiram vam, igrat ću na Superbowlu", rekao je Davis novinarima nakon utakmice, a u to potpuno vjeruje i njegov suigrač - Kawann Short.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/iiOnexgBrmW

"Triput je kidao ligamente, lomio prste, ništa od toga ga nije zaustavilo. Morat ćete uzeti sve njegove dresove. Svih pet za nastup u utakmici, pa čak i one koje doma ima kao suvenir, prije nego što on odustane od nastupa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davisu su 32 godine, cijelu svoju karijeru (11 godina) nastupa za isti klub - Pantherse, a prošle je godine dobio posebnu nagradu od lige - 'Walter Payton Man of the Year' koju je zaslužio dobrotvornim radom. Sad je stigao do finala doigravanja, valjda će ga pomilovati sreća, te će nekim čudom zaigrati u najbitnijoj utakmici u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo