LUDA PRIČA: / Hrvati briljirali, a igrali Gruzija i Njemačka usred Srbije

Image

Hrvatska na EP-u u vaterpolu ima više od 13 igrača, jer osim onih u kapicama naše reprezentacije, Hrvati igraju i za ostale reprezentacije.

13.1.2016.
11:30
VOYO logo

Tako je nama zanimljiv bio obračun Gruzije i Njemačke u skupini C, pogotovo jer su ključne figure utakmice bili Zagrepčani i Splićani. Najbrže do rezultata u vaterpolu možete doći dovođenjem pokojeg igrača s prostora bivše Jugoslavije. Ukoliko nisu u kadru repke svoje zemlje, lakše ćete doći do dogovora. Tako su iskočili Makedonci prije osam godina, a na zadnja dva EP-a se pojavljuje Gruzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njihovoj reprezentaciji u Beogradu igraju tri Hrvata - Splićani Marko Elez i Ivan Strujić, kao i Zagrepčanin Marko Jelača. Ranije je igrao i Marino Franičević...Izbornik je Crnogorac Jovan Popović, a igra i njegov sunarodnjak Damir Crepulja. U srijedu ujutro, njima s druge strane bazena bili su reprezentativci Njemačke koje predvodi bivši igrač Medveščaka Mateo Ćuk, a igra i Crnogorac Marin Restović.

Njemačka je slavila s 11:9, Ćuk je zabio dva gola. Kod poraženih su briljirali naturalizirani Gruzijci. 'Elezišvili' je utrpao tri gola, kao i 'Crepulia'. 'Jelačašvili' je zabio jedan gol, a golman 'Strujićšvili' je sakupio devet obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija s naturaliziranim igračima ima još. Kod Španjolaca se udomaćio Mađar Sziranyi, Talijani su 'oteli' Francuzima Michaela Bodegasa, a 'tricolori' imaju par igrača iz bivše Jugoslavije (Kovačević, Tomašević), kao i Turci (Aksentijević, Korolija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike