OGLAS

LOVREN I DRUŠTVO PRIMILI VELIKU VIJEST: / Klopp stao pred kamere i poslao poruku cijelom svijetu

Image
Foto: AFP

Ima priliku ući u društvo klupske legende

13.12.2019.
12:49
AFP
VOYO logo

Njemački stručnjak Jürgen Klopp potpisao je novi ugovor s Liverpoolom. Nakon što im je lani donio Ligu prvaka, a ove je na dobrom putu da im nakon 30 godina donese naslov engleskog prvaka, uprava kluba odlučila je djelovati. Tako su vezali Nijemca novim ugovorom do 2024. godine. Klopp se osobno obratio fanovima u kratkom i zanimljivom videu.

"Osobno za mene ovo je izjava namjere utemeljena na mojim saznanjima o onome što smo kao partneri postigli do sada i što još imamo za postići", kazao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savršeni jedno za drugo

"Kada sam dobio poziv da vodim Liverpool na jesen 2015. osjećao sam da smo savršeni jedno za drugo. Sada osjećam da sam to podcijenio. I samo sam zbog potpunog uvjerenja da suradnja ostaje komplementarna s obje strane odlučio se na ovu obvezu da ostanem do 2024", dodao je.

Uspije li odraditi ugovor do ciljane 2024. postat će najdugovječniji Liveproolov trener od BobaPaisleya, koji je bio na klupi od 1974. do 1983. Nijemac je preuzeo Redse 2015. nakon što je sedam godina proveo na klupi Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od tada je osvojio Ligu prvaka i Uefin Superkup, a izgubio je jedno finale LP-a i finale Europske lige. U ukupno 234 utakmice u svim natjecanjima slavio je 139 puta. Liverpool je izgubio samo sedam od posljednjih 100 prvenstvenih utakmica pod njim, a poraz nisu doživjeli u zadnje 33 utakmice što je najdulji niz u klupskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo