LOŠE VIJESTI IZ LONDONA: / Novi udarac za Slavena Bilića

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Napadač West Hama Enner Valencia zbog ozljede potkoljenice mogao bi pauzirati tri mjeseca, objavio je u ponedjeljak engleski nogometni prvoligaš kojeg vodi Slaven Bilić.

3.8.2015.
20:21
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

"Zasad je situacija takva da je vrlo mala vjerojatnost da će Valencia morati na operaciju. Ozljeda će se moći sanirati fizikalnom rehabilitacijom i, ako sve prođe po planu, mogao bi se vratiti na teren za najviše tri mjeseca", objavio je londonski klub.

West Ham je prošlog tjedna u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige na svom Upton Parku odigrao 2-2 protiv rumunjske Astre, a Valencia je u 37. minuti napustio teren zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićeva momčad propustila je vodstvo 2-0 do kojeg je stigla pogocima Valencije (23) i Zaratea (51). No, u samo četiri minute James Collins je zaradio dva žuta kartona i morao napustiti igru u 59. minuti. Rumunji su to iskoristili za izjednačenje, do kojeg su stigli pogocima Boldrina (71) i autogolom nesretnog Angela Ogbonne (82). Uzvrat je u četvrtak u Rumunjskoj, a Bilićevu momčad čeka težak zadatak ako žele proći u posljednje pretkolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo