banner

LOKOMOTIVA DOVELA VELIKO POJAČANJE: Na Kajzericu stigao reprezentativac kojeg su htjeli Hajduk i Osijek; ‘Napravio sam iskorak’

Radi se o nogometašu s tri nastupa za seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Branimir Cipetić, 25-godišnji bosanskohercegovački reprezentativac, novo je pojačanje hrvatskog prvoligaša Lokomotive, potvrdio je njegov dosadašnji klub Široki brijeg.

“Drago mi je da su klubovi postigli dogovor na obostranu korist. Uskoro odlazim u Zagreb i na licu mjesta dogovorit ću osobne uvjete iz ugovora. Prelaskom u Prvu HNL napravio sam iskorak u karijeri. Spreman sam za nove izazov”, izjavio je Cipetić pa se oprostio od svojeg kluba.

Htjeli ga u Splitu

“Došao sam prije godinu i pol dana i nisam ni zamišljao da će ispasti ovako kako je ispalo. Prije svega, želio bih se zahvaliti Daliboru Šiliću koji je otpočetka vjerovao u mene i pružio mi priliku. Naravno, zahvaljujem i svim trenerima u stručnom stožeru, ali i svim djelatnicima i djelatnicama u klubu. Široki Brijeg će zauvijek ostati u mom srcu. U ovom gradu i klubu ostvario sam mnoga prijateljstva. Hvala Vam svima, jer bez Vas ne bih bio to što sam danas.”

Cipetić je bio član omladinskog pogona Hajduka, a prošle se godine pisalo da ga splitski klub želi ponovno dovesti u svoje redove. Također, spominjalo se i da je za njega zainteresiran drugi hrvatski prvoligaš, Osijek.

Za nogometnu reprezentaciju BiH nastupio je tri puta.

Povratak na Net.hr