LJUBIMAC ZAGREBOVIH NAVIJAČA VIDI ŠANSU MAKEDONIJE: / 'Ova hrvatska reprezentacija je neiskusna'

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Večeras u 20.30 sati Hrvatska protiv Makedonije u Krakowu otvara drugi krug Europskog prvenstva u Poljskoj. Makedonski rukometaš koji najbolje poznaje Hrvatsku je legendarni Kiril Lazarov.

21.1.2016.
15:20
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

Makedonija se u drugi krug provukla doslovce u zadnjim sekundama, kad je izborila remi protiv Srbije. Reprezentacija koju vodi bivši trener Zagreba Ivica Obrvan u drugi krug prenosi bod, a Lazarov je uvjeren: "Iznenadit ćemo Hrvatsku, idemo na pobjedu, to je kristalno jasno".

Image
KRAH ZA SUSJEDE U POSLJEDNJIM SEKUNDAMA: /

Ovako je Srbija ispala s Europskog prvenstva

Image
KRAH ZA SUSJEDE U POSLJEDNJIM SEKUNDAMA: /

Ovako je Srbija ispala s Europskog prvenstva

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je prije dva mjeseca pobijedila Makedoniju

Hrvatska je prije dva mjeseca pobijedila Makedoniju u prijateljskoj utakmici 29:21, a utakmica na prošlom SP-u u Kataru završila je također pobjedom naše reprezentacije 29:26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspoređujući tu i ovu momčad, ne mogu reći da je Hrvatska slabija, ali je sigurno manje iskusna. U Poljsku je došla s mladim snagama. Tu vidim našu šansu u odlučujućim trenucima, ako budemo izjednačeni ušli u posljednjih deset minuta igre. Naša je prednost što smo naviknuti igrati takve završnice", kazao je 35-godišnji Lazarov, koji je i dalje u odličnoj šuterskoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabija sedam u prosjeku

Na Europskom prvenstvu zabija prosječno sedam golova po utakmici i s 21 postignutim pogotkom je drugi strijelac prvenstva, iza Bjelorusa Siarheja Rutenke (25).

"Protiv Hrvatske nemamo što izgubiti. Pokušat ćemo pružiti dobru igru, nećemo ići na snagu, igrat ćemo pametno. Mi smo dvije momčadi iz balkanske rukometne škole. Pokušat ćemo napraviti veliko iznenađenje", dodao je Lazarov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo