Pametna cura

LJEPOTICA SVE OBJASNILA: Dečko je raskrinkao pohotnog Ronalda

Neuspješan Ronaldov pokušaj s brazilskom manekenkom dobio je novi nastavak. Aline Lima objasnila je preko društvenih mreža cijelu priču…

Real i Ronaldo su stigli u Australiju na pripreme, a kako brazilska ljepotica živi u toj zemlji, preko društvene mreže je stupila u kontakt sa slavnim nogometašem. Njen dečko je (bio) veliki fan Ronalda, Aline je željela da on upozna igrača Reala. No, Portugalcu su se svidjele njene fotografije, te je odmah krenuo u ‘napad’. O neuspješnom zavođenju smo već pisali, a sada se oglasila i sama djevojka.

 

“Želim objasniti neke stvari svima onima koji govore da sam željna pažnje i slično. Nikad ne bih učinila nešto tako zbog publiciteta, ukoliko postanem slavna, bit će zbog mog napornog rada, a ne priče poput ove. Moj dečko je ispričao sve medijima i ne krivim ga jer je bio razočaran da Ronalda nije bilo uopće briga za njega, čiji je navijač od malih nogu. Voljela bih da priča nije došla u javnost, ali sada više ništa ne mogu napraviti, a moj dečko više nije Ronaldov navijač”, objasnila je Aline.

 

Povratak na Net.hr