LIVERPOOLOV POTEZ TEŠKO ĆE POGODITI LOVRENA: / Procurio opaki plan Redsa, Vatrenom se ne piše dobro

Image
Foto: Profimedia

Produžit će mu ugovor, ali postoji kvaka

13.7.2020.
13:46
Profimedia
VOYO logo

DejanLovren već šest godina daje sve od sebe za dres Liverpoola i u svakom trenutku pokazuje koliko je zahvalan što je član tog engleskog velikana. Zbog toga pomalo čudi vijest koju je plasirao Goal.com i koja bi ga mogla teško pogoditi ako je istinita. Naime, Liverpool će prema njima aktivirati klauzulu o jednogodišnjem produženju njegova ugovora, ali to ne znači da ga i dalje ne namjeravaju prodati. Štoviše, na sve načine gledaju kako da ga se riješe već ovog ljeta. Njegov aktualni ugovor istječe sljedećeg ljeta, a ovim produženjem godinu duže.

Image
JE LI MOGUĆE DA LOVREN KARIJERU NEĆE NASTAVITI U 'LIGI PET'? /

Vatreni ostaje u Europi, a destinacija je pravo iznenađenje

Image
JE LI MOGUĆE DA LOVREN KARIJERU NEĆE NASTAVITI U 'LIGI PET'? /

Vatreni ostaje u Europi, a destinacija je pravo iznenađenje

No, sve to rade samo kako bi osigurali da ne ode po sniženoj cijeni. Jer, ulaskom u posljednju godinu ugovora u Liverpoolu strahuju da bi mogli ostati bez odštete, ali na ovaj način odlučili su zaštititi svoje interese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi ga i Zenit

Ruski prvak Zenit posljednji je klub koji je pokazao interes za varenog. Oni ga navodno žele dovesti u ljetnom prijelaznom roku po nižoj cijeni. Tj., tako su barem mislili jer se to ovim potezom kluba neće dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Zenita, interes za Vatrenim pokazivala je Roma, koja ga je i lani željela u svojim redovima. Goal dodaje da je i na meti barem dva premierligaša.

Lovren je u zadnje dvije sezone skupio samo 33 nastupa te je postao četvrti izbor Jurgena Kloppa na mjestu centralnog braniča. Ispred njega su Virgil van Dijk, Joe Gomez i Joel Matip. Posljednja utakmica koju je započeo bila je u porazu 3:0 od Watforda ove veljače .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je za mene test, ali treba ostati uz momčad u ovim trenucima i pokazati kvalitetu i kad nisi u prvih 11. Treba poštivati suigrače i dati sve od sebe na treninzima. Naravno da nisam najsretniji kad sam na klupi, ali takva je odluka trenera. Poštujem je i ja sam jedan od onih koji će uvijek davati 200 posto. To je dio nogometa. Bilo bi lijepo kad bi 20 igrača moglo igrati, ali ima samo 11 mjesta. Igraju samo oni u najboljoj formi i to je pošteno”, rekao je Lovren prošlog mjeseca za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo