LIVERPOOL U DESET MINUTA PROKOCKAO DVA GOLA PREDNOSTI: / Salah ponovno zabio i srušio brojne rekorde

Image
Foto: AFP

Liverpool je ovim remijem dao priliku Manchester Unitedu da mu pobjegne na šest bodova na drugom mjestu, ali i da se Tottenham bodovno izjednači s njima

21.4.2018.
15:53
AFP
VOYO logo

Liverpool je utakmici 35. kola prosuo dva gola prednosti u gostima kod West Bromwich Albiona i odigrao samo 2-2. Činilo se kako će ovo biti nova lagana utakmica za Redse kada je Ings nakon samo četiri minute igre zabio svoj prvi gol ove sezone.

Do kraja poluvremena obje su momčadi propustile nekoliko prilika, a u nastavku prvi je zabio Liverpool. I tko drugi nego fantastični Salah kojemu je ovo bio 31. gol u sezoni čime se izjednačio sa Luisom Suarezom. Isto tako, postao je tek treći igrač u povijesti Premier lige koji je u sezoni u kojoj se igra 38 utakmica bio uključen u barem 40 golova s obzirom na činjenicu da ima i devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred njega su samo već spomenuti Suarez te Thierry Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No tada se igra Liverpoola raspala. Prvo je u 79. minuti Livermore iskoristio gužvu na petercu Liverpoola i zakucao loptu u mrežu Kariusa koji je prvi pokušaj obranio, a zatim je Rondon u 88. minuti pobjegao Lovrenu koji je u igru ušao četiri minute prije i snažno glavom zakucao loptu u mrežu za konačnih 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je ovim remijem dao priliku Manchester Unitedu da mu pobjegne na šest bodova na drugom mjestu, ali i da se Tottenham bodovno izjednači s njima. WBA je nakon pobjede na Old Traffordu oduzeo bodove još jednom velikanu, ali teško će se spasiti od ispadanja pošto se i dalje nalaze na posljednjem mjestu na ljestvici, a mjesto koje im osigurava ostanak u ligi bježi im osam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo