LIVAJA EKSPRESNO ODGOVORIO DALIĆU: / 'Pa ne igram u Indoneziji... Imali su me priliku gledati'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Livaja je ove sezone u 36 nastupa dao deset golova te ih je namjestio još pet.

5.3.2018.
14:41
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u ponedjeljak je objavio popis za nadolazeće prijateljske susrete s Peruom i Mekiskom. Tom prilikom poručio je i da u budućnosti računa na neke druge igrače poput Marka Livaje. Rekao je da je ozbiljno razmišljao o njemu i da će ga sigurno netko otići gledati u Grčku.

Image
[VIDEO] DALIĆ OBJAVIO POPIS ZA MEKSIKO I PERU: /

Vraćaju se dva ključna igrača, izbornik progovorio i o Ladiću

Želi u Rusiju

"Sigurno ćemo posjetiti i Livaju. Ne može netko s deset postignutih golova biti izvan našeg interesa. Razmišljamo o njemu. Vukojević ga je trebao gledati u Kijevu, ali nije igrao. Imamo ga u planu, pa moramo, zabio je deset golova. Ovaj put nije ušao nitko novi u kadar, ali nastavi li ovako, bit će nam u fokusu", izjavio je Dalić. Uskoro se oglasio i sam Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim igrati za reprezentaciju i ići u Rusiju. To nije sporno. Ne znam tko me i kad trebao gledati ili me gledao, ali ne igram u Indoneziji, nego u Europi, tako da vjerujem da su me imali prilike vidjeti, te da će me, ako im trebam, i pozvati. Ako ne... Moje je da igram i zabijam golove, još uvijek sam mlad, tek mi je 24, i ispred mene je još puno golova i dobroga nogometa, nadam se i u dresu reprezentacije", izjavio je Livaja u razgovoru za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaja je ove sezone ubiježio 36 nastupa u svim natjecanjima. Ukupno je dao deset golova te ih je namjestio još pet. Pritom je skupio i 13 žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo