POSTOJI DOKAZ

LIJEČNICA BI MOGLA ZARADITI MILIJUNE: Mourinhova psovka bila je gnjusna

Lijepa liječnica Eva Carneiro definitivno odlazi iz Chelseaja, iako su je iz londonskog kluba pokušali zadržati nakon incidenta koji je imala s Joseom Mourinhom. No, Carneiro za odlazak i za tužbu ima vrlo dobar razlog.

Posjetimo, Jose Mourinho “poludio je” nakon što je liječnica intervenirala na terenu, smatrao je to loše tempiranom odlukom, iako ga je snimka potpuno demantirala. Snimka je otkrila i bujicu Portugalčevih psovki, inače uobičajenu na nogometnim terenima.

Optužen sa seksistički napad

Carneiro ga je optužila za seksistički ispad uz aut liniju u 1. kolu Premier lige, nakon čega više nije bila dio Chelseajevog tima na utakmicama. Mourinho je u svoju obranu rekao da su njegove psovke bile općenite, a ne da se liječnici posebno obratio na taj način.

No, tu priča nije završila. Iz udruge Žene u nogometu stigao je dokaz kako je Mourinho ipak nazvao liječnicu “kurvina kći”, u originalu izrečeno “filha de puta”.

Kao u špijunskim filmovima

Te riječi, kao u špijusnkim filmovima, potvrdio je posebni prevoditelj s portugalskog, koji je spomenutu psovku pročitao s Mourihnovih usana i tvrdi da se ona odnosi isključivo na Evu Carneiro.

Saga oko Chelseajeve liječnice i trenera nastavit će se na sudu. Koga još briga za taktiku i pobjede…

Povratak na Net.hr