ATRAKTIVNA NOVINARKA

LIJEPA DILETTA FOTOGRAFIJOM SLOMILA SRCA MNOGIH MUŠKARACA: Zbog nje joj je stigla urnebesna poruka iz Hrvatske

Diletta ima reputaciju najzgodnije sportske novinarke na svijetu

Neko vrijeme kružile su glasine da su popularni turski glumac Can Yaman i talijanska sportska novinarka Diletta Leotta u vezi, a to je endavno i potvrđeno. Popularni turski glumac već bio je objavio fotografiju s Dilettom, a malo potom je  talijanska voditeljica objavila na svom Instagramu fotografiju na kojoj se s njim zaljubljeno gleda tijekom zalaska sunca.

Razočarao je taj prozor mnoge pripadnike muške populacije jer je ipak ona jedna od najpoželjnijih, ako ne i najpoželjnija žena nogometnog svijeta.

Razočarao je taj prozor mnoge pripadnike muške populacije jer je ipak ona jedna od najpoželjnijih, ako ne i najpoželjnija žena nogometnog svijeta.

POPULARNI GLUMAC OBJAVIO FOTOGRAFIJU S DILETTOM: Fotku je ‘lajkalo’ gotovo milijun ljudi, on na kraju morao isključiti komentare

Svoje razočaranje iskazali su i administratori popularne hrvatske stranice Nogometne ikone koji su napisali: “Ma ko ti je ovo? Molin te, reci rođak…”

Diletta je ovih dana objavila novu fotografiju s novim dečkom, a Ikone su opet reagirale.

“Jel ti to rođak?”, upitali su je i dobro nasmijali svoje fanove.

Uz profesionalnu karijeru, ona je velika zvijezda na društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije na kojima se hvali svojim zanosnim tijelom, a to je recept koji se pokazao jako uspješnim, čemu u prilog ide i činjenica da je na Instagramu prati oko gotovo osam milijuna ljudi.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr