Leo Messi je čudotvorac: Spasio je život i otetom znanstveniku

Image
Foto: AFP

Argentinski inženjer agronomije Santiago López Menéndez vjerojatno nije niti u najgoroj noćnoj mori mislio kako će biti otet, te kako će mu Leo Messi - spasiti život.

29.6.2015.
10:08
AFP
VOYO logo

Argentinac je odlučio pomoći Nigerijcima i nešto više od godinu dana proveo je u toj afričkoj zemlji, te radio na razvoju polja kukuruza i soje. Prije nekoliko dana su ga oteli lokalni kriminalci nadajući se kako će za njega dobiti veliku otkupninu. Držali su ga tri dana, tukli i tjerali da hoda, gotovo bez hrane i vode. Mislili su da je Amerikanac, da će za njega dobiti veliku otkupninu. Malo su se prevarali.

Messi, Messi

"Nisu razumjeli engleski i bili su agresivni. Tek kad sam im ponavljao 'Messi, Messi' su shvatili da sam Argentinac", objasnio je Santiago koji se sada nalazi na slobodi. Tvrtka za koju radi je dogovorila s otmičarima da ga puste, ali navodno za mnogo manju svotu nego što su otmičari planirali dobiti za 'Amerikanca'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su shvatili da je sunarodnjak nogometnog virtuoza, otmičari su ga prestali maltretirati.

"Hvala Leu Messiju, njegovo ime mi je spasilo život", poručio je (ne)sretni Argentinac koji više neće ostati u Nigeriji, vratit će se kući u Buenos Aires. Iako je veliki navijač Rivera, zauvijek će biti zahvalan omalenom genijalcu koji je stasao u rivalskom Newell'su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo