LEIPZIG POBJEGAO REBIĆEVOM EINTRACHTU: / Zahuktala se bitka za mjesta koje vode u Ligu prvaka

Image
Foto: AFP

Na ljestvici vodi Bayern sa 64 boda, Borussia Dortmund ima bod manje

13.4.2019.
17:53
AFP
VOYO logo

Nogometaši RB Leipziga i Borussije Monchengladbach ostvarili su važne pobjede u borbi za pozicije koje osiguravaju plasman u Ligu prvaka. RB Leipzig je na svom travnjaku pobijedio Wolfsburg sa 2-0, dok je Borussija na gostovanju porazila Hannover sa 1-0.

Leipzig je gotovo rutinski stigao do pobjede protiv Wolfsburga, a oba gola domaćin je zabio u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Kevin Kampl (16) i Timo Werner (28). Josip Brekalo nije nastupio za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia M'gladbach je stigao do pobjede golom Raffaela u 54. minuti. Identičnim rezultatom je Bayer Leverkusen na gostovanju porazio Stuttgart, a pogodak odluke zabio je kai Havertz iz jedanaesterca u 64. minuti. Domaćin je u sudačkoj nadoknadi ostao s igračem manje nakon što je isključen Santiago Ascacibar.

Tin Jedvaj nije nastupio za goste, baš kao niti Borna Sosa za Stuttgart koji je nakon ovog poraza u sve težoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras se još sastaju Borussija Dortmund - Mainz, dok su nedjelju preostala tri susreta, a sastaju se Hoffenheim - Hertha, Fortuna - Bayern, te Eintracht - Augsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Bayern sa 64 boda, Borussia Dortmund ima bod manje, dok je Leipzig treći sa 58 bodova. Eintracht ima 52 i utakmicu manje, dok je Borussija M'gladbach na petom mjestu sa 51 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo