banner

FAVORITI SMO, ALI...

LEGENDARNI RUKOMETAŠ REKAO ŠTO ĆE BITI KLJUČNO PROTIV JAPANA I UPOZORIO KAUBOJE: ‘Ono što takve ekipe rade nije normalno kod nas…’

Upozorio je na opasnost koja prijeti od reprezentacija poput Japana i objasnio o čemu se točno radi

Proslavljeni hrvatski rukometaš Drago Vuković dio je ekipe u RTL-ovoj emisiji “Vrijeme je za rukomet” na ovogoišnjem Svjetskom prvenstvu u Egiptu, koje je počelo u srijedu.

[VIDEO] KAUBOJE OČEKUJE PRVI OKRŠAJ NA EUROPSKOM PRVENSTVU: Červar odabrao momčad za prvi krug; ‘Neće biti lagano…’

Hrvatski rukometaši, aktualni europski viceprvaci, svoj put na SP-u počinju u petak u 18 sati utakmicom s Japanom, a Vuković je najavio taj dvoboj.

Drago VukovićFoto: Marko Jurinec/PIXSELL

“Mi smo apsolutni favoriti, ali ne smijemo podcijeniti nikoga. Treba krenuti koncentrirano od prve minute i kretati se bez lopte. Treba igrati agresivnu obranu”, rekao je Vuković u RTL-ovom studiju pa nastavio:

“Treba ih shvatiti ozbiljno u svakom slučaju i ići na pobjedu.”

‘Divlja’ momčad

Legendarni rukometaš zatim je odgovorio na pitanje zašto su prve utakmice na prvenstvu protiv “divljih” reprezentacija opasne.

“Mi ih ne poznajemo dobro i navikli smo na sistem rukometa koji se igra u Europi. Gledao sam reprezentaciju Koreje, sve su to mladići i kad naprave finte, to nije ono što je normalno kod nas u Europi. Treba biti smiren i nametnut naš sistem igre da se oni nama prilagode”, prokomentirao je pa za kraj koliko daleko ova hrvatska reprezentacija može otići na SP-u:

“Ova momčad može vrlo daleko, to su dokazali na prošlom prvenstvu. Tu imamo odličnu kemiju tih ‘staraca’ i ‘mladića’. Nadam se velikom rezultatu.”


Utakmicu Hrvatske i Japana (petak, 18.00)  prenosit će RTL televizija, a taj dvoboj moći ćete pratiti i u izravnom tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr