PORUKA IZ LAS VEGASA

LEGENDARNI NIZOZEMAC POSLIJE POBJEDE PRED CIJELIM SVIJETOM GOVORIO O HRVATSKOJ: ‘Želim se tamo boriti’

Poručio je i kako misli da ga još jedna borba dijli do toga da postane izazivač za naslov prvaka

Legendarni nizozemski MMA borac Alistair Overeem, stigao je do 47. pobjede u karijeri nakon što je u noći sa subote na nedjelju tehničkim nokautom slavio protiv japansko-brazilskog borca Augusta Sakaija na UFC-ovoj priredbi u Las Vegasu.

[FOTO] OVEREEM ODAO POČAST BRANKU CIKATIĆU: ‘Kakvu nevjerojatnu legendu smo izgubili. Bila mi je čast poznavati te…’

SLAVNI MMA BORAC LJETUJE U HRVATSKOJ: Nekadašnji suparnik Cro Copa i Stipe Miočića snimljen u Dubrovniku

Nakon meča poručio je kako smatra da ga jedna pobjeda dijeli do toga da postane izazivač za naslov prvaka, kojeg trenutačno drži Stipe Miočić. Nakon borbe na presici je govorio o raznim lokacijama na kojima se borio, ali je otkrio i gdje bi se htio boriti.

OVEREEM UNIŠTIO SAKAIJA I STIGAO DO VELIKE POBJEDE: Miočić bi se trebao zabrinuti, Nizozemac mu je opako zaprijetio

“Volim nova iskustva i volim se boriti na raznim mjestima. Nadam se da će uskoro završiti ova situacija s COVID-om. Bilo bi se sjajno boriti u Koreji ili Japanu. To je na mojoj listi. Bilo bi se sjajno boriti u Australiji, tamo se nikad nisam borio. Bilo bi se sjajno boriti kod kuće u Nizozemskoj. Čak i u Brazilu”; rekao je te je upitan da skrati izbor na tri mjesta.

“Kao što sam rekao – Japan, Koreja, Brazil. Hrvatska, puno je navijača u Hrvatskoj. I, naravno, volio bih se boriti u Nizozemskoj. Možda čak i u Engleskoj. Tamo sam rođen”, rekao je Nizozemac, kojem je očito bilo jako teško odabrati samo tri lokacije.

Osvrnuo se i na najavu Jona Jonesa o prelasku u tešku kategoriju.

“Znam ga osobno. Bit će dobar u teškoj kategoriji”, kazao je kratko i dodao kako se on namjerava boriti još godinu ili dvije.

“Borba za naslov? Mislim da mi je potrebna još jedna pobjeda do te borbe”, kratko je poručio.

Kao što je poznato nizozemac je ljetos boravio u Hrvatskoj. snimljen je bio u Dubrovniku, a odao je počast i legendarnom hrvatskom borcu i osvajaču prvog K1 naslova Branku Cikatiću, koji je preminuo u ožujku ove godine.

 

 

 

 

Povratak na Net.hr