LEGENDARNI NIJEMAC NAJAVIO KRAJ KARIJERE: / 'Pregovaram s Realom i Barcelonom, a ako to ne uspije...'

Image

Tijekom karijere je odigrao 582 utakmice postigavši 304 gola

29.6.2020.
7:57
VOYO logo

Bivši njemački nogometni reprezentativac i napadač Stuttgarta MarioGomez (34) najavio je kraj igračke karijere. Gomez se oprostio nakon kraja sezone druge njemačke lige u kojoj je Stuttgart izborio povratak u Bundesligu.

Našalio se kako pregovara s Real Madridom i Barcelonom, prije nego što je obavio kako se povlači iz nogometa nakon što je pomogao Stuttgartu da izbori plasman u elitno društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pregovaram s Realom i Barcelonom, a ako to ne uspije..." kazao je sa smiješkom.

"Ovo je bila moja posljednja misija, nakon što smo uprskali prošle sezone," poručio je 34-godišnji napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam siguran na početku sezone da ćemo ići naprijed. Stoga sam odlučio da će to biti moja posljednja godina u Stuttgartu, u Njemačkoj, i vjerojatno kao nogometaš."

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Germany's forward Mario Gomez reacts at the end of the Russia 2018 World Cup Group F football match between South Korea and Germany at the Kazan Arena in Kazan on June 27, 2018. Germany have been eliminated from a World Cup in the first round for the first time since the Second World War, as the holders are knocked out in the group stage for the fourth time this century. / AFP PHOTO / Luis Acosta / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Jedan od najboljih napadača

Gomez je bio jedan od najboljih njemačkih napadača. Sa Stuttgartom je 2007. osvojio njemačko prvenstvo, a potom još dvije titule u dresu Bayerna s kojim je osvojio i Ligu prvaka 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao je i za Fiorentinu, te Bešiktaš s kojim je bio prvak Turske 2016. godine, a zatim se vratio u domovinu igrajući za Wolfsburg, a od 2018. i za Stuttgart u čijim redovima je počeo seniorsku karijeru.

Tijekom karijere je odigrao 582 utakmice postigavši 304 gola. Za njemačku reprezentaciju je odigrao 78 utakmica postigavši 31 gol, te osvojivši svjetsku broncu 2010. i europsko srebro 2008.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Stuttgarta Thomas Hitzlsperger poručio je kako je spreman ponuditi Gomezu trenersku ulogu u klubu ukoliko bivši njemački internacionalac zaista odluči okončati svoju igračku karijeru.

"Mislim da mu to dugujemo kao klubu i bilo bi mi drago ako bi netko sa svojim iskustvom i karizmom opet pomogao Stuttgartu", rekao je Hitzlsperger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo