LEGENDARNI LAMPARD TRAŽI HITNE PROMJENE: / Sadašnje stanje je nemoguće!

Image
Foto: AFP
15.12.2015.
14:24
AFP
VOYO logo

Lampard, najbolji strijelac u povijesti Chelsea koji je bio i kapetan kada je klub osvojio Ligu prvaka 2012., kazao je kako ne zna je li Mourinho izgubio autoritet među igračima, ali ističe kako oni igraju ispod svoje razine. Nakon što je odgledao utakmicu protiv Leicestera koju je Chelsea izgubio sa 1-2, Lampard je kazao da je sadašnje stanje za njega 'nemoguće'. "To su dobri igrači, ali mnogi od njih igraju ispod svoje razine i to je tako već neko vrijeme", rekao je 37-godišnji Lampard koji je u 648 utakmica za Chelsea zabio 211 golova za Sky Sports.

Image
PORTUGALAC PROZVAO IGRAČE: /

Ovo je pet Mourinhovih izdajica

Image
PORTUGALAC PROZVAO IGRAČE: /

Ovo je pet Mourinhovih izdajica

"Chelsea bi u lošoj godini trebao biti na šestom mjestu. Tamo bi trebali biti i sada, ali ovo gdje su sada, samo par bodova od zone ispadanja u drugu ligu, to je nemoguće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski kladioničari su ponudili okladu da će Mourinho, koji je izjavio da su ga igrači "izdali" nakon poraza od Leicestera, biti sljedeći trener u Premier League koji će dobitio otkaz. Porazom od Leicestera, koji je sada na vrhu ljestvice, Chelsea je na 16. mjestu samo bod iznad zone ispadanja u drugu ligu, nakon devet poraza u 16 prvenstvenih utakmica sa 20 bodova zaostatka za Leicesterom. Na pitanje o mogućnosti da Mourinho bude smijenje, Lampard je odgovorio da je to "odluka samo jednog čovjeka, Romana Abramoviča". "On razmatra tu mogućnost. Bili smo u ovakvoj situaciji s Chelsejem, kada su se treneri mijenjali usred sezone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, moram reći da je, kada su dovodili Josea Mourinha, to bio dugoročan plan. Što se može dobiti time da ga se sada riješe? Chelsea sigurno neće biti među prvih četiri kluba. Ni među prvih šest. Neće ispasti u drugu ligu, ako budemo iskreni i mislim da Roman Abramovič sada razmišlja da bi bilo dobro pričekati i vidjeti što će donijeti kraj sezone", kazao je Lampard koji trenutačno igra u MLS-u u momčadi New York City .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo