LEGENDARNI ENGLESKI NAPADAČ OHRABRIO DINAMO UOČI NAJTEŽEG ISPITA: / 'Ništa nije nemoguće, City je ranjen...'

Image
Foto: Profimedia

Uoči susreta posljednjeg kola skupine C Lige prvaka protiv Manchester Cityja, nogometaši Dinama korak su do još jednog “prezimljavanja” u Europi

11.12.2019.
14:01
Profimedia
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u srijedu igra utakmicu posljednjeg kola Lige prvaka protiv Manchester Cityja, a uoči te utakmice svoja razmišljanja je podijelio legendarni engleski napadač Michael Owen koji smatra da Modri imaju dobrte izglede.

"Dinamo još uvijek može proći dalje. Trebaju pobijediti Manchester City i ako Šahtar ne smije pobijediti Atalantu, a to nije nemoguć rasplet. City je tijekom vikenda izgubio od Uniteda na svojem terenu, ranjeni su", izjavio je Owen za BetVictor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia
Image
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Michael Owen

Dinamo po Owenovom mišljenju nije bez izgleda, ali Englezi su ipak favoriti.

"No mislim da će City ipak slaviti. Hrvatski klub mora izaći i napasti, što će dati mogućnost Cityju za kontranapade", poručio je Owen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je moguće

Uoči susreta posljednjeg kola skupine C Lige prvaka protiv Manchester Cityja, nogometaši Dinama korak su do još jednog “prezimljavanja” u Europi. Nakon što su prošle godine dogurali do osmine finala Europske lige i tako prvi put nakon skoro pola stoljeća dočekali proljeće u Europi, Modri ove sezone mogu izboriti nastavak natjecanja i u Ligi prvaka. Međutim, u posljednjih 90 minuta natjecanja po skupinama mogu i ispasti iz Europe.

Zanimljivo, u skupina C u kojoj se nalazi Dinamo, najveća je drama od svih osam skupina. Jedina je to skupina u kojoj svi mogu do osmine finala Lige. City je već osigurao drugi krug, a dalje mogu i Šahtar, Dinamo, te Atalanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo