LEGENDARANI VEZNJAK ŠOKIRAO POSLIJE CHELSEAJA: / 'Možda uskoro odem iz Barcelone'

Image
Foto: AFP

Nakon više od 20 godina slavni veznjak mogao bi otići iz kluba.

15.3.2018.
8:30
AFP
VOYO logo

Kapetan Barcelone Andres Iniesta nagovijestio je poslije pobjede nad Chelsajem u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka da bi mogao napustiti Camp Nou na kraju sezone. Veznjak je prije nekoliko mjeseci potpisao doživotni ugovor s klubom prema kojem može na kraju svake sezone može sam odlučiti o svojoj budućnosti.

"Klub će prvi doznati što namjeravam. To je odluka koju moram donijeti do 30. travnja. Ostati ili otići su opcije. U sljedećih nekoliko tjedana odlučit ću što napraviti i moj se stav o tome nije promijenio otkako sam obnovio ugovor", poručio je Iniesta, kojeg se povezivalo s prelaskom u Kinu za ogroman novac. Progovorio je potom i o samom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo odlični. Messi? On radi razliku na svakoj utakmici. On je za nas blagoslov. Cilj nam je osvojiti Ligu prvaka i sada smo tome malo bliže. Ovo natjecanje je komplicirano, izazov je svesti broj pogrešaka na minimum, ali borit ćemo se do kraja. Ključ je tome da svi razmišljamo u istom smjeru. Ostalo je još samo dva mjeseca do kraja sezone i borit ćemo se za sve trofeje", poručio je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suparnik u četvrtfinalu? Ne bih volio španjolski klub jer se svi dobro poznajemo", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo