LEGENDA UNITEDA PREPORUČILA MANDŽUKIĆA BIVŠEM KLUBU: / 'Bio bi im poput Ibrahimovića'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Nekadašnji Vatreni u siječnju će promijeniti klub

11.10.2019.
12:23
Screenshot
VOYO logo

Bivši napadač Manchester Uniteda DimitarBerbatov smatra da je hrvatski nogometaš MarioMandžukić (33) upravo ono što je potrebno njegovom bivšem klubu. Također, uvjeren je da bi mogao imati isti utjecaj na momčad kao ZlatanIbrahimović.

"Jasno je da im je potreba novi napadač. Imaju talentirane mlade igrače, ali im je potreban i netko poput Marija Mandžukća. Mislim da je stvarno dobar nogometaš. Nije do sada igrao u Engleskoj, ali nadam se da će se ako dođe odmah prilagoditi premierligaškom ritmu", kazala je bugarska legenda. Neki su kritični oko dolaska Vatrenog zbog njegovih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine nisu problem

"Zlatan Ibrahimović je imao 34 godine kada je potpisao za United i nije imao nikakvih problema. Mandžukić je iste dobi i nadam se da bi mogao imati isti utjecaj ako dođe. Po meni su njegove godine dobra stvar. Martial, Rashford i Greenwood su mladi igrači i puno toga mogu naučiti iz Mandžukićeva iskustva", poručio je Berbatov.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Former Bulgarian footballer Dimitar Berbatov (C) of United Stars team in action against Carlos Marchena (L) and Ivan Cordoba of All Stars team during their charity football match at The Vasil Levski National Stadium in Sofia on June 14, 2017. - Former football stars including Hristo Stoichkov, Gary Neville, Patrice Eva and Jens Lehman played on Wednesday in Sofia in a charity match on the initiative of Berbatov and Figo. (Photo by NIKOLAY DOYCHINOV / AFP)

Nakon dolaska Maurizija Sarria na klupu Juventusa Hrvat se našao u lošoj poziciji i u siječnju će sigurno napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo