LEGENDA UFC-A NEMA DOBRE VIJESTI ZA MIOČIĆA: / 'Bude li se borio s njim sigurno će izgubiti'

Image
Foto: Profimedia

Američki Hrvat uskoro će opet morati braniti naslov

8.10.2020.
15:03
Profimedia
VOYO logo

Legendarni MMA borac i bivši UFC-ov prvak Georges St-Pierre, osvrnuo se u razgovoru za ESPN na potencijalnu borbu između StipeMiočića i JonaJonesa. Pritom, uopće ne dvoji tko bi izašao kao pobjednik iz tog meča.

“Mislim da Jon Jones može postati prvak u teškoj kategoriji. Vjerujem da bi pobijedio ako bi sada došlo do borbe njega i Miočića. Vjerujem da to može učiniti", kazao je GSP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam ga kada smo trenirali zajedno godinama unatrag. On je vrlo velik čovjek i vrlo vješt borac. Mislim da je sada u svom 'primeu' i da je sada vrijeme da povuče potez. Razumijem da je učinio sve u poluteškoj i zašto da riskira ostavštinu za malu nagradu kada može otići u višu kategoriju. Tu isto sve riskira, ali je nagrada veća, i kada pričamo o ostavštini i kada pričamo o novcu. Mislim i da mu stilski bolje odgovara Miočić nego Francis Ngannou. Možda se varam, ali vjerujem da će u teškoj, ako se odluči na prelazak u tu kategoriju, također postati prvak", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jones će morati pričekati do borbe za naslov UFC-ovog teškaškog prvaka. Miočić je vlasnik pojasa, a prvi u redu za napad na njega stoji Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo