LEGENDA SVRATILA NA TRENING: / Tražio Messija, vidio Raketu i Halilovića

Image
Foto: AFP

Kobe Bryant iskoristio je američku turneju Barcelone i posjetio nogometaše katalonskog kluba na treningu u Los Angelesu.

21.7.2015.
11:03
AFP
VOYO logo

Poznato je da je jedan od najboljih svjetskih košarkaša veliki ljubitelj nogometa, ujedno i Barcelonin navijač, a s Lionelom Messijem je snimao reklame za zrakoplovnu tvrtku Turkish Airlines.

Bryantu poklonili Barcin dres

Ovaj put Messija nema u SAD-u, dobio je zasluženi odmor nakon Copa Americe, dok će ostatak momčad igrati prijateljske utakmice protiv LA Galaxyja, Manchester Uniteda i Chelseaja. Bryant je s zanimanjem pratio trening Enriqueovih igrača koji su mu poklonili Barcin dres s "njegovim" brojem 24, dok je slavni košarkaš kapetanu Andersu Iniesti darovao dres Lakersa. Ivan Rakitić i posebice Alen Halilović mogli su uživati u Bryantovom društvu. Halilović je, pak, veliki košarkaški zaljubljenik, ali najdraži igrač nije mu Bryant, već Kevin Durant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/e6JYKhquMZX

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobe želi karijeru završiti u Barceloni

"Karijeru želim završiti u Barci s Pau Gasolom", izjavio je jednom prilikom Bryant koji je odrastao u Italiji i tu se "zaljubio" u nogomet koji je trenirao od 6. do 14. godine.

Po tome je Bryant iznimka, jer nogomet baš i nije popularan za većinu NBA igrača. Za razliku od Bryanta, novo pojačanje San Antonija David West nije se previše uzbudio kad ga je, dok je s Indianom gostovao u Washingtonu, s tribina pratila argentinska reprezentacija, među njima i Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi? Tko je to? Nikad čuo", izjavio je tad bivši suigrač Damjana Rudeža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo