LEGENDA REKLA ŠTO MISLI O HRGOVIĆU: / 'Filip je ovog trenutka među pet najboljih na svijetu'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Hrvatski boksač u noći sa subote na nedjelju, točnije u 3:45 minuta, bori se protiv Rydella Bookera, a prijenos će biti na RTL-u uz komentatore Filipa Brkića i Željka Mavrovića.

3.11.2020.
20:07
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Filip Hrgović u Miamiju broji posljednje dane uoči novog meča protiv Amerikanca Rydella Bookera. Uoči meča stručni komentator RTL-a Željko Mavrović kaže, uopće ne sumnja u to da će Hrgović doći do 12. profi pobjede u karijeri.

"Filip je ovog trenutka među pet najboljih na svijetu. Ne limitira ga korona, jedino što ga može srozati je strpljivost. Mora pronaći strpljivost koja to zahtjeva jedan ovakav momenat", kazao je Mavrović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korona je usporila sve pa tako i svijet boksa ali ne i Filipa koji će ponovno ući u ring manje od dva mjeseca od posljednje borbe.

"U ovom trenutku svaki meč je dobro došao. Ima dobrog protivnika, no ne vjerujem da može učiniti nešto ozbiljnije pogotovo ne u ovom trenutku", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Željko Mavrović

Trenutak je to u kojem se Filip približava borbi za titulu svjetskog prvaka, a ovo je , kaže Mavrović samo još jedna stanica. Uz to Filip je, ističe, u naletu i u najboljim godinama pa većeg iznenađenja ne bi trebalo biti.

"Nekako sam gotovo siguran da će meč završiti prije nego čujemo gong zadnje runde jer Filip je spreman i za veće mečeve", smatra Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od kada je izišao iz zatvora 2018 godine u kojem je proveo 12 godina zbog problema s drogom Booker je četiri puta slavio i dva puta doživio poraz. Meč s Hrgovićem bit će mu, kaže Mavrović, možda i posljednja velika prilika.

"Nakon 12 godina dobit priliku boksati s Filipom, dobiti odskočnu dasku... ja se nadam da će dečko podcijenio vidjet ćemo to u subotu", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu ćemo samo na RTL-u doznati grabi li i dalje Filip Hrgović samouvjereno prema borbi za naslov prvaka.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo