NOVE INFORMACIJE

NAPOKON DOBRE VIJESTI O MICHAELU SCHUMACHERU: Bliski prijatelj oduševio njegove fanove diljem svijeta

Nekadašnji šef momčadi Mercedesa i Ferrarija Ross Brawn jedan je od rijetkih ljudi koji imaju uvid u zdravstveno stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka Formuli 1 Michaela Schumachera.

U opširnom intervjuu za BBC Sport Englez otkrio je kako postoje ohrabrujući znakovi kada je u pitanju oporavak čovjeka s kojim je surađivao u vrijeme kada je osvajanja svih njegovih naslova.

ODVJETNIK OTKRIO STRAŠNU ISTINU O SCHUMACHERU: ‘Časni sude, ovako stoje stvari…’

“Schumacherova obitelj odlučila je njegov oporavak držati u privatnosti i ja to poštujem. Postoje ohrabrujući znakovi i svi se svakodnevno molimo da ih vidimo još više. Teško mi je reći puno više zbog poštivanja privatnbosti obiteli. Puno je špekulacija oko njegovog stanja. Većinom su pogrešne. Svakog dana se molimo i nadamo da ćemo i dalje vidjeti znakove napretka te da ćemo jednog dana vidjeti Michaela oporavljenog od strašnih ozljeda”, rekao je Brawn.

Veliki Nijemac doživio je nesreću 29. prosinca 2013. u poznatom francuskom skijalištu Meribelu. Zadobio teške ozljede glave kada je na zabranjenom dijelu staze udario u kamen.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr