STARI POZNANICI

LEGENDA POSJETILA ŠUKERA U ZAGREBU: ‘Hrvatska nogometna reprezentacija je nešto najbolje što imamo u sportu’

Nekada su zajedno igrali za reprezentaciju

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, ugostio je u svom uredu nekadašnjeg proslavljenog hrvatskog reprezentativca Milana Rapaića.

“Jako mi je drago da će Hrvatska opet igrati u Splitu. U onoj posljednjoj utakmici protiv Mađarske na Poljudu je vladalo sjajno ozračje, uvjeren sam da će tako biti i protiv Portugala, rezultatski i kad je u pitanju atmosfera”, kazao Rapaić za službebu stranicu HNS-a.

“Drago mi je bilo vidjeti velikog prijatelja Davora, razgovarati o reprezentaciji, hrvatskom i svjetskom nogometu. Rekao sam mu da me više od svega raduje što nam je reprezentacija izvanredna, kao što je oduvijek i bila. Velika je stvar što je Hrvatski nogometni savez na čelu s Davorom Šukerom učinio da reprezentacija igra po cijeloj Hrvatskoj. To je najbolji način za promociju hrvatskog nogometa”, dodao je.

Vatrene očekuju dvije zahtjevne utakmice protiv Portugala i Francuske, ali uvjeren je u snagu hrvatske reprezentacije.

 Foto: Sanjin Strukic/24sata

“Ne može biti jačih utakmica od dvoboja s Portugalom i Francuskom, ali to je naš rang. Skupina je takva da svatko svakoga može pobijediti, Hrvatska, Portugal i Francuska su svjetske velesile, vrh svjetskoga nogometa. U utakmicama takvih protivnika uvijek odlučuju sitnice, detalji”, rekao je. “

“U reprezentaciji ima puno igrača po mom guštu. Općenito govoreći, imamo sjajnu momčad koja u kontinuitetu ostvaruje velike rezultate i svima nama koji smo u nogometu donosi ogromnu radost. Hrvatska nogometna reprezentacija je nešto najbolje što imamo u sportu, a za njezinu se budućnost ne moramo bojati”, zaključio je Rapaić.

Povratak na Net.hr