LEGENDA NAPUŠTA UNITED? / Mourinho poslao jasnu poruku Wayneu Rooneyu

Image

Sada je sve na Rooneyu s obzirom da mu ugovor traje uz ovu još dvije sezone.

25.10.2016.
9:14
VOYO logo

Nakon 12 godina provedenih u Manchestern Unitedu, u kojima je odigrao 532 utakmice i dao 246 golova, budućnost kapetana Waynea Rooneya u redovima engleskog velikana dosta je neizvjesna nakon što mu je Jose Mourinho navodno rekao da više nije prvi izbor za početni sastav.

Britanski The Sun piše kako je Portugalac poručio legendarnom napadaču kako mora promijeniti sredinu ukoliko želi biti standardni prvotimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor navodi kako Mourinho trenutno ne traži način kako da ga proda nego ne želi Rooneyev stožer držati u neizvjesnosti oko budućih planova. Englez naprosto više neće biti središnja figura Uniteda. Da je to jasno već se pokazalo u posljednih nekoliko utakmica koje je započeo s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je sve na Rooneyu s obzirom da mu ugovor traje uz ovu još dvije sezone.

U međuvremenu legendarni španjolski nogometaš Xavi poslao je savjet Portugalcu kako da riješi probleme u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad kada stvari krenu loše on želi rat, a ne nogomet. Tako je bilo u Madridu. Nadam se da se to neće ponoviti u Engleskoj", kazao je bivši igrač Barcelone. Naravno na pameti mu je i rivalstvo između Portugalca i Pepa Guardiole.

Image
Image

"Kada sam doznao da će se pet naći na suprotnim stranama znao sam da će to biti dobro za nogomet. Pogotovo za engleski nogomet. Oni su vrhunski treneri i njihovi dueli mogu biti najbolji na svijetu" dodao je te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domaća natjecanja moraju biti sve za United i Mourinha ove seozne. Ne mislim da ove godine mogu osvojiti prvenstvo. Nakon što Mourinho odradi još jedan prijelazni rok u klubu možda će onda biti spremni, ali im trenutno cilj mora biti osigurati Ligu prvaka. Tamo United pripada", završio je.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo