SLAVNI ENGLEZ NAPAO ZVIJEZDU WALESA ZBOG ONOGA ŠTO JE NAPRAVILA PROTIV HRVATSKE: / 'Što mu je bilo u glavi?'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Njegova reakcija izazvala je zgražanje nogometne javnosti

15.10.2019.
10:37
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Velški brzonogi krilni napadač DanielJames svojim je sjajnim predstavama brzo osvojio srca svih navijača Manchester Uniteda. Međutim, u nekoliko navrata je zbog simuliranja bio na udaru kritika. Tako je bilo i nakon utakmice s Hrvatskom ove nedjelje. Nakon jednog sudara s Domagojem Vidom ostao je nepomično ležati na travnjaku što je zabrinulo sve one koju su pratili utakmicu. No, kako se ispostavilo glumio je.

Image
TKO ĆE IGRATI UMJESTO LOVRENA I VIDE? /

Daliću se nudi jedino logično rješenje, ali postoji problem

Image
TKO ĆE IGRATI UMJESTO LOVRENA I VIDE? /

Daliću se nudi jedino logično rješenje, ali postoji problem

Giggs ga brani

"Napravili smo sve testove na poluvremenu i bio je dobro. Ostao je ležati i pametno je postupio. Samo je mirno ležao dok ne dođu liječnici, a ne da bi netko zaradio crveni karton. Razumno je postupio", branio ga je legendarni RyanGiggs, izbornik Walesa što je šokiralo javnost. Oglasila se Udruga za pomoć osobama s ozljedama na mozgu 'Headway' te su osudili izjave ove legenda i Jamesovu glumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegove riječi su šokantne. Ako je glumio onda je doveo u pitanje ozbiljnost situacije. Ne samo da je medicinskom osoblju podigao paniku, nego je postavio opasan primjer milijunima koji su to gledali. Takvo ponašanje i taktika su neprihvatljivi", kazao je Peter McCabe Headwaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski Times objavio je da će ga United zbog toga kazniti, a svoje mišljenje o cijeloj situaciji podijelila je legenda Liveproola i bivši engleski reprezentativac DannyMurphy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno je neobično da igrač to napravi. Pitanje koje bih mu postavio je što mu je bilo u glavi u tom trenutku da to napravi. Nije pokušavao zaustavili njihov napad, i bio je prekršaj za Wales. Mislim da nije bio umoran. Zbog čega je to napravio? Nikada to prije nisam vidio, mislim da je bilo pomalo čudno", poručio je Murphy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo