LEGENDA ISKRITIZIRALA ZVIJEZDU I DOBILA ODGOVOR: / 'Riješit ćemo to'

Image
Foto: AFP

Arsenalova klupska legenda Thierry Henry još je u travnju mjesecu kazala kako njegov bivši klub neće osvojiti naslov prvaka Premiershipa dok u napadu ima francuskog napadača Oliviera Girouda (28).

15.7.2015.
10:04
AFP
VOYO logo

Giroud je tek sad odlučio riješiti stvari s Henryjom i popričati kao "muškarac s muškarcem". Francuz tvrdi kako ga nisu dotakle kritike te da je samo usredotočen na svoje izvedbe u dresu Arsenala.

"Da vam budem iskren, kada si nogometaš onda ne trebaš slušati komentare o svojim nogometnim prezentacijama. Bitno je da ne gubiš samopouzdanje zbog jedne promašene šanse ili izgubljene utakmice. To se ponekad događa", objašnjava Giroud novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam ljut na Henryja'

"Najbolje je odmah zaboraviti na komentare, dići glavu gore i nedopustiti da kritike utječu na tvoju izvedbu na travnjaku. Poznajem Henryja i znam što je mislio s tim što je kazao. Ako ga vidim, porazgovarat ćemo kao ljudi", objašnjava Giroud.

Giroud je prošle sezone zabio 19 pogodaka u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ljut na Henryja ali nisam njegovu kritiku shvatio na prvu. Mislim da je sve ipak mogao malo bolje objasniti. Ali, sve je u redu. Neću se uzrujavati zbog toga. Mirno spavam i sve dok je moja obitelj dobro i ja sam dobro. Ne dira me to uopće", završio je Giroud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo