banner

UOČI SP-A

LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Metličić pojasnio po čemu se Kauboji razlikuju od drugih i odgovorio na pitanje tko mu je najdraži rukometaš

SP počinje u srijedu utakmicom između domaćina i Čilea, a Hrvatska će prvu utakmicu u skupini C igrati u petak, 15. siječnja

Petar Metličić, zlatni olimpijac i osvajač svjetskog zlata u Portugalu, u zagrebačkom studiju RTL-a pratit će i analizirati sva zbivanja u Egiptu. A uoči početka SP-a odgovorio je na neka brzopotezna rukometna pitanja.

RUKOMETAŠI RAZVILI ZASTAVU S MOĆNOM PORUKOM: ‘Evo za našu Banovinu ili Baniju, kak god vam paše..’

Svjetsko prvenstvo u Portugalu ili u Hrvatskoj?

“Pa Svjetsko prvenstvo u Portugalu, naravno.”

Tko je za vas favorit ovog SP-a?

“Hrvatska.”

Najdraži igrač?

“Ivano Balić.”

Možemo li pobijediti?

“Vjerujem da možemo. Nakon EP gdje smo bili dosta blizu zlata vjerujem da je Hrvatska postavila visoke kriterije i nadam se najboljem, a to je osvajanje Svjetskog prvenstva.”

Po čemu se ističemo u odnosu na druge?

“Hrvatska je uvijek bila kvalitetna, sad imamo i neke nove mlade igrače koji su u klubovima pokazali da su napredovali, svi su zdravi i ja vjerujem da, ako se ne dogode neke velike stvari, Hrvatska će biti ekipa koju treba pobijediti, ekipa koja će ciljati k najvišem plasmanu.”

I za kraj, poruka za igrače?

“Da prije svega uživaju, kao što su uživali i uvijek. Uz kvalitetu koju imaju, ja vjerujem da uz taj entuzijazam rezultat neće izostati”, zaključio je Pero.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr