LEBRON I EKIPA NEOČEKIVANO PORAŽENI, ORLANDO IM PREKINUO NIZ: / Portland slavio, Hezonja nije ni ulazio u igru

Image
Foto: Ringo Chiu / Zuma Press / Profimedia

Miami Heat i Chicago Bullsi prekinuli su slabe serije

16.1.2020.
9:39
Ringo Chiu / Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Orlando Magic su sinoć prekinuli niz od devet pobjeda Los Angeles Lakersa svladavši ih na njihovom terenu sa 119-118.

Do pobjede ih je vodio Markelle Fultz sa 21 košem, 11 skokova i deset asistencija što mu je drugi triple-double u karijeri. Najbolji kod Lakersa bio je Quinn Cook sa 22 ubačaja, dok je LeBron James utakmicu završio sa 19 koševa i 19 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trail Blazers su sa 117-107 pobijedili Houston Rocketse, a Damian Lillard i CJMcCollum su zajedno zabili 49 koševa za slavlje svoje momčadi. Lillard je upisao 25 koševa, sedam skokova i sedam asistencija, dok je McCollum dodao 24 koša i šest asistencija. Mario Hezonja nije ulazio u igru za Portland. Russell Westbrook je stigao do još jednog triple-doublea u karijeri sa 31 poenom, 11 sklokova i 12 asistencija za Rocketse.

Šamanić bez minutaže

Miami Heat su kod kuće sa 106-100 bili bolji od San Antonio Spursa, prekinuvši tako niz od dva poraza. Kendrick Nunn je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 33 koša, dok je Spurse predvodio DeMar DeRozan sa 30 ubačaja. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas Mavericks su sa 127-123 svladali u gostima Sacramento Kingse, a Luka Dončić je upisao još jedan triple-double, 12. ove sezone, sa 25 koševa, 17 asistencija i 15 skokova. De'Aaron Fox je zbaio 27 koševa uz 12 asistencija za Kingse kojima je to treći uzastopni poraz.

Image
FENOMENALNI DONČIĆ PONOVNO OSTAVIO AMERIKANCE U ČUDU: /

Briljantnom Slovencu opet je uspjelo nešto nevjerojatno

Image
FENOMENALNI DONČIĆ PONOVNO OSTAVIO AMERIKANCE U ČUDU: /

Briljantnom Slovencu opet je uspjelo nešto nevjerojatno

Bullsi do druge pobjede u posljednjih devet utakmica

Toronto Raptors u u gostima sa 130-121 svladali Oklahoma City Thunder, Detroit Pistonsi su sa 116-103 također u gostima nadigrali Boston Celticse, a Philadelphia 76ers kod kuće sa 117-106 Brooklyn Netse. To je 19. pobjeda na domaćem terenu za Philadelphiju u 21 utakmici. Denver Nuggets su kod kuće sa 100-86 pobijedili Charlotte Hornetse, a Indiana Pacers sa 104-99 Minnesota Timberwolvese u Minneapolisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chicago Bulls su sa 115-106 bili bolji od gostujućih Washington Wizardsa i to im je tek druga pobjeda u zadnjih devet utakmica, a najzaslužniji za to bio je Zach LaVine sa 30 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo