LAGANO PO VOJVODINI: / Šebetić predvodio Zagreb u novoj pobjedi

Image

Rukometaši hrvatskog prvaka PPD Zagreba uvjerljivom su 44-28 (21-12) pobjedom na gostovanju kod Vojvodine u Novom Sadu završili natjecanje u osnovnom dijelu sezone SEHA lige.

12.3.2016.
22:15
VOYO logo

Neizvjesnost oko konačnog ishoda potrajala je 20-ak minuta, kad je pogotkom Arsenića Vojvodina bila na samo dva pogotka zaostatka (8-10). No, 'zagrebaši' su u posljednjih deset minuta prvog poluvremena nadigrali domaće s 11-4 i s ukupnih 21-12 otišli na odmor.

Momčad Veselina Vujovića i u nastavku je stigla i do 20 pogodaka prednosti (37-17) u 47. minuti, a Vojvodina je uspjela smanjiti zaostatak u završnih 13 minuta te izbjeći pravu rezultatsku katastrofu. Strijelce PPD Zagreba je sa sedam pogodaka predvodio Luka Šebetić, a po šest golova postigli su Antonio Kovačević i Dobrivoje Marković. Najbolji strijelac Vojvodine bio je Nikola Arsenić s devet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završni turnir od 1. do 3. travnja u Varaždinu

Zagreb je u 18 kola sakupio 42 boda i trenutno se nalazi na 2. mjestu, s bodom prednosti ispred trećeplasiranog Vardara koji ima utakmicu manje, a odigrat će je u gostima kod Meškova (29. ožujka) koji se ne može maknuti s četvrtog mjesta. Veszprem je osvojio prvo mjesto s 50 bodova.

Polufinalni parovi završnog turnir SEHA lige, koji će biti igran u Varaždinu od 1. do 3. travnja, već su poznati, a za mjesto u finalu borit će se Veszprem - Meškov Brest i PPD Zagreb - Vardar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju, 13. ožujka, posljednju ovosezonsku utakmicu u SEHA ligi odigrat će i našićki Nexe koji gostuje u Strumici. Bez obzira na ishod dvoboja Našićani ne mogu ni napredovati, ni nazadovati sa šestog mjesta na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo