PREJAKO

KYRGIOSOV ODGOVOR NA ŠKAKLJIVO PITANJE IZNENADIT ĆE ĐOKOVIĆA: ‘A da svima osim Novaku dozvolimo dolazak na Australian Open?’

Ovaj put iznenadio je sve i pohvalio srpskog tenisača

Australski tenisač Nick Kyrgios najveći je kritičar svjetskog broja jedan, Novaka Đokovića. Još su svježi njegovi napadi nakon pojave koronavirusa na turniru u Zadru. A i nakon nedavnog incidenta na US Openu imao je što za reći.

NADAL PREKINUO ŠUTNJU O INCIDENTU NA US OPENU: Đokoviću poslao poruku koja mu se neće svidjeti

“Što bi se dogodilo da sam ja napravio nešto slično. Na koliko godina bih bio suspendiran? Pet? Deset? Dvadeset?”, napisao je Kyrgios putem Twittera. Sada se osvrnuo i na svog mrskog rivala tijekom gostovanja na australijskom Today Showu.

Video od 3:00

Tamo ga je ugostio voditelj srpskih korijena Karl Stefanović. Tema je bila Australian Open. Govorio je tako ovaj zločesti dečko svjetskog tenisa, kako ga svi zovu, o tome kako se treba potruditi i dovesti u Melbourne jaka imena.

“Možda da dozvolimo svima da dođu Nick, osim Novaku?”, našalio je u jednom trenutku voditelj i tako pokušao isprovocirati Kyrgiosa, ali se ovaj dobro snašao.

“Svi znamo da ga ne volim, ali on donosi publiku ovdje”, odgovorio je Kyrgios, na što je voditelj dodao kako su Đokovićevi navijači vrlo strastveni.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr