POVIJESNA UTAKMICA

KUHALO JE NA PARKU PRINČEVA: Dok su Di Maria i Cavani slavili tortama, trojica su držala Enriquea da ne udari novinara

Naravno, nakon PSG-ovom demoliranja Barcelone, u dva tabora vladala su potpuno različita raspoloženja. Pobjeda 4:0 sjajno se poklopila s rođendanskim slavljem Angela Di Marije i Edinsona Cavanija koji su u svlačionici dobili i dvije torte.

Ne znamo tko ih je na kraju slistio, ali raspoloženje je bilo vrhunsko, PSG je zasluženo slavio najveću pobjedu u novijoj povijesti kluba. U zadnjih pet sezona Barcelona je dva puta zaustavljala Parižane u četvrtfinalu Lige prvaka, sad će Kataloncima trebati čudo u uzvratnoj utakmici osmine finala.

EUFORIJA U SVLAČIONICI PSG-A: Di Maria prokomentirao najbolji rođendanski poklon, Enrique unatoč debaklu širi optimizam

NEZAPAMĆENI DEBAKL BARCELONE: Briljantni Parižani uništili Katalonce, Messi i društvo na rubu ispadanja iz Lige prvaka!

Na drugom dijelu “utrobe” Parka prinčeva, vladalo je potpuno drugačije raspoloženje, a Barcelonin trener Luis Enrique pokušao je pojasniti što se to upravo dogodilo njegovoj momčadi. I pritom se žestoko posvađao s novinarom katalonske postaje TV3 koji ga je pitao zašto ništa nije promijenio u drugom poluvremenu. Umalo je došlo i do fizičkog obračuna, pišu španjolski mediji.

“Čini mi se da nisi dobro gledao utakmicu jer smo promijenili dosta toga”, napao je Enrique novinara Jordija Graua.

“Promijenili smo formaciju, Messi je trebao igrati dublje, htjeli smo bolje čuvati suparnike. Ja sam kriv, nemoj krivce za poraze tražiti u drugima. Nemoj se brinuti oko toga”, kazao je Enrique.

To mu nije bilo dovoljno, već je nastavio s tiradom prema novinaru koja je umalo završila fizičkim obračunom.

‘Tri osobe morale su čuvati Enriquea’

“Kada pobijedimo želim da me smatraš odgovornim i za to. Želim da ovakav ton, koji sada imaš, budeš imao i kad pobijedimo”, dodao je sad već dobro razljućeni Enrique.

Kamera nije snimila što se dogodilo nakon te njegove izjave, ali je kolegica Susana Guasch javila što se dogodilo nakon verbalnog obračuna.

“Najluđa scena dogodila se nakon ovog razgovora. ri osobe su morala čuvati Enriquea da ne udari mog kolegu. Urlao je: `Ne diraj me, ne diraj me!` i ponavljao: `Vidjet ćemo hoćeš li takav ton imati i kad pobijedimo´”

Povratak na Net.hr