PRESICA UOČI LOKOMOTIVE

KRIZA U HAJDUKU: Očajni Carrillo ostao bez najvećeg pojačanja, Španjolac usporedio Bijele s Realom

Nogometaši Hajduka u nedjelju od 19 sati na Poljudu dočekuju Lokomotivu u sklopu desetog kola hrvatskog prvenstva.

Odmah na početku konferencije za novinare trener Joan Carrillo progovorio je o Hugu Almeidi, napadaču koji je posljednjeg dana prijelaznog roka pojačao njegovu momčad.

“Primio je udarac na treningu i imao je poteškoća. Bit će po liječničkim nadzorom, a na posljednjem treningu vidjet ćemo hoće li biti s momčadi. On je rekao da želi igrati. Ta je utakmica bitna za nas i moramo biti sto posto spremni”, rekao je Carrillo, javlja Dalmatinski portal.

“I Ohandza je imao poteškoća, ali je trenirao. Isto kao i s Almeidom vidjet ćemo hoće li biti spreman. Ako neće igrat će netko drugi. Dosta toga je u zraku što se njih tiče”, rekao je Španjolac.

Potom je zatražio oprost od navijača zbog lošijih rezultata.

“Oni nas mogu osuditi i imaju pravo na to. Moramo dati sve od sebe. Bitno je ne tražiti krivca za ovo jer ćemo u suprotnom ostati na mjestu. Svoje igrače želim zaštititi”, kazao je te se pozvao na Real Madrid, koji trenutno zaostaje sedam bodova za Barcelonom.

Složio se i s novinarskom konstatacijom da za razliku od Relovih navijača, koji traže pobjede, Hajdukovi traže borbu i srce.

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

“Zato moramo dati sve od sebe. Ja sam zavolio ovu momčad o želim da oni budu ponosni na nas”, poručio je.

“Mormo imati povjerenje u igrače kako bi izašli iz krize. Znam da se ne mogu uspoređivati te dvije momčadi, ali za mene kao trenera je Hajduk bolji od Reala”, dodao je.

Potvrdio je i da Erceg radi odvojeno, ali da bi trebao igrati dok će nedostajati Carbonieri i Pešić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr