KRIZA POTRESA OLD TRAFFORD: / Najveća zvijezda posvađala se s Mourinhom, hoće li napustiti Teatar snova?

Image

Pogba je ove sezone zabio tri gola te ih je namjestio još deset, ali u posljednjih nekoliko utakmica došlo je do pada u formi.

15.2.2018.
10:36
VOYO logo

Ugledni francuski sportski dnevni list L’Équipe objavio je u četvrtak senzacionalnu priču. Naime, tvrde kako je donedavno najskuplji nogometaš u povijesti Paul Pogba postao nezadovoljan na Old Trafordu i da žali zbog povratka u redove Manchester Uniteda.

Svađa s Mourinhom

Navode kako je njegov odnos s trenerom Joseom Mourinhom sve napetiji te da je Francuz nezadovoljan stilom igre kojeg Portugalac preferira. L’Équipe piše da je to jedan od razloga zbog kojeg Pogba žali što se vratio i da je sve uvjereniji da je umjesto Manchester Uniteda trebao prijeći u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada teško može napustiti Teatar snova jer je pod ugovorom do 2021. godine, a činjenica da ga je engleski velikan platio 110 milijuna eura dodatno otežava situaciju .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši veznjak Juventusa cijelo je prošlo ljeto nagovarao neke od reprezentativnih suigrača, poput Antoinea Griezmanna, da mu se priključe u Engleskoj, a sada bi mogao sam razmisliti o svojoj budućnosti u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je ove sezone zabio tri gola te ih je namjestio još deset, ali u posljednjih nekoliko utakmica došlo je do pada u formi zbog čega ga je Mourinho vadio iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo