TRAŽI SE NOVI TRENER

KREĆE ČISTKA NA POLJUDU: Carrilla još samo jedna stvar dijeli do odlaska iz Hajduka, njegovim stopama ide i Portugalac

Poraz Hajduka u 15. kolu hrvatskog prvenstva od Rudeša na Poljudu vjerojatno je posljednja utakmica u kojoj je Bijele vodio španjolski stručnjak Joan Carrillo.

Predsjednik kluba Ivan Kos preživio je sinoćnju dramu na Poljudu. Kako je priopćeno iz kluba ponudio je ostavku, ali je ona odbijena.

TUDOR POĐOGEN UPALJAČEM: Torcida iskalila bijes na igračima, kapetan sve prokomentirao riječima ‘potpuni kaos’

“Nakon završetka utakmice predsjednik Uprave Ivan Kos se sastao s Nadzornim odborom te je stavio svoj mandat na raspolaganje. Nadzorni odbor je nakon rasprave donio odluku da daje podršku predsjedniku te ga o tome izvijestio”, rekao je predsjednik NO HNK Hajduk Slaven Marasović dodavši kako će predsjednik Kos tijekom nekoliko idućih dana pred Nadzorni odbor iznijeti daljne korake.

TORCIDA MUK ZAMIJENILA PRIJETNJAMA HAJDUKOVCIMA: ‘Dobit ćete batine!’

 Ivan Kos. Foto: Ivo Cagalj/PIXSELLFoto: PIXSELL

Dalmatinski portal piše da nije sve prošlo glatko jer je bilo razmišljanja da cijeli Nadzorni odbor ode iz kluba.

Ono što je pak jasno je da je Carrillo bivši. Navedeni izvor naglašava kako ga do odlaska iz kluba dijeli jedna stvar, a to je pripadajuća mu otpremnina. Samo zbog nje sam nije ponudio ostavku.

Uz njega klub će napusiti i sportski direktor Portugalac Mario Branco. Ipak on je odgovoran za stanje u momčadi, pogotovo jer ju je slagao.

U svakom slučaju pred Hajdukom su teški dani jer moraju čim prije prevladati krizu kako bi ostali u utrci za vodeće pozicije. S obzirom na situaciju reprzentativna pauza došla im je u pravo vrijeme.

Povratak na Net.hr