„Kreativni” Stojadinović ima rešenje za spas srpskog fudbala

Sportski direktor crveno-belih se zalaže za povećanje broja stranaca u domaćim klubovima

25.4.2013.
14:10
VOYO logo

Sportski direktor FK Crvena zvezda Zoran Stojadinović najavio pokretanje inicijative za povećanje broja inostranih igrača u domaćem prvenstvu.

Strategija Stojadinovića za predstojeći prelazni rok biće usmerena na angažovanje kvalitetnih igrača iz inostranstva, pa će iz tog razloga uputiti zahtev da se broj stranaca umesto tri poveća na pet, jer prema njegovim rečima "Zvezda samo tako može da napravi rezultat u Evropi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Probaćemo da izdejstvujemo da se promeni pravilo o broju stranaca jer sa domaćim igračima nema evropske Zvezde. Želimo da se u prelaznom roku fokusiramo na pojačanja iz nostranstva jer na domaćoj sceni igrača koji bi za nas bili pojačanja - rekao je Stojadinović za Novosti.

U ovom trenutku klub sa Marakane je daleko od igranja u evropskim takmičenjima jer ne ispunjava uslove za dobijanje licence UEFA za narednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takođe, postavlja se pitanje da li će crveno-beli uopšte imati para za bilo kakva pojačanja, jer primera radi, ukoliko žele da otkupe Garidov ugovor na kraju sezone, trebalo bi da izvoje 400.000 evra.

Ostaje da se vidi da li će čelni ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije imati razumevanja za ovu ideju, ali teško je za očekivati da će dozvoliti povećanje broja stranaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo