NIKAD HRABRIJI: / 'Vrlo sam ležeran. Lyon je pod pritiskom. Znamo kako s njima'

Image

Trener Dinama Zlatko Kranjčar i dokapetan Josip Pivarić obratili su se medijima uoči prve utakmice.

13.9.2016.
20:19
VOYO logo

DOBRE VIJESTI ZA CICU KRANJČARA: Lyon u velikim problemima dočekuje Dinamo

Image
DOBRE VIJESTI ZA ZAGREPČANE: /

Lyon u velikim problemima dočekuje Dinamo

Image
DOBRE VIJESTI ZA ZAGREPČANE: /

Lyon u velikim problemima dočekuje Dinamo

"Sigurno da se držim toga da je start jako bitan, iako je otežan time što igramo protiv velikog Lyona koji ima dobru reputaciju. S druge strane, rezultat koji smo imali prije 5-6 godina nije adekvatan našoj kvaliteti. Momčad je promijenjena, ambicioznija, motiviranija i vjerujem da će odgovoriti zahtjevima igre, kao i onima koje će postaviti Lyon", rekao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyon pod pritiskom

"Moram reći da sam vrlo ležeran prema toj utakmici jer je Lyon pod pritiskom i tu vidim našu šansu. Vidim da će taj pritisak napraviti njima problem, a mi ćemo se nakon domaćeg poraza, koji se može dozvoliti, sigurno mobilizirati. Imamo puno argumenata kako i na koji način parirati Lyonu i čekati svoju situaciju za dobar rezultat", kazao je Kranjčar. Osvrnuo se i na posljednja dva ogleda ove dvije momčadi u Ligi prvaka kada je Lyon slavio sa 7:1 na Maksimiru te kod kuće 4:0.

"Bit ćemo oprezniji jer znamo da je Lyon neugodna momčad, ali nisam bio tada u Dinamu kada su se klubovi susreli posljednji put. Imamo želju, volju i htijenje da napravimo pozitivan rezultat. Nismo pod pritiskom, start je vrlo bitan i želimo dobro krenuti. Vjerujem da ćemo uspjeti, idemo utakmicu po utakmicu", rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva poraza u dvije utakmice

Lyon je u dvije posljednje utakmice upisao dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova dva poraza koji su doživjeli ne umanjuje njihovu vrijednost. Nama to možda s jedne strane stvara problem jer će oni težiti tome da isprave greške u ovoj utakmici. Očekujem jaki Lyon i mislim da su uz malu nijansu oni favoriti. Tražimo kroz njihove nedostatke našu mogućnost da ih zaskočimo", završio je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da za Dinamo zbog ozljede neće igrati kapetan DomagojAntolić s kapetanskom trakom Modre će na Parc Olympique Lyonnais stadionu voditi Josip Pivarić.

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić
Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić

'Znamo tko je Lyon'

"Počinje ono za što smo svi radili i za što smo se borili svih ovih mjeseci. Došli smo ovdje gdje je najveća nogometna elita i jako nas to veseli. Jedva čekamo da počne i nadam se da nećemo niti u jednom trenutku pasti pod pritisak Lige prvaka. Trebamo se veseliti zbog ovoga što smo postigli", rekao je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo tko je Lyon, kakva su ekipa i još uz to imamo neugodnu prošlost s njima. Sad su to dvije različite momčadi i naravno da smo svjesni da su oni favorit. Ipak, favoriti ne pobjeđuju uvijek i mi ćemo napraviti sve za što bolji rezultat", zaključio je.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo