KRAMARIĆEV TRENER IZGUBIO BITKU S KOVAČEM: / Njemački stručnjak dao urnebesan komentar na Bayernov izbor

Image
Foto: AFP

Kovač je trenersku karijeru započeo u austrijskom Salzburgu.

14.4.2018.
16:46
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni stručnjak Niko Kovač (46) od iduće će sezone voditi njemačkog velikana Bayern, objavjeno je u petak. Bivši izbornik otkrio je kako je poziv iz Münchena dobio u četvrtak.

"Prije tjedan dana sam rekao da nije bilo nikakvog kontakta s Bayernom. To se promijenilo jučer kada sam dobio poziv iz Münchena. U isto vrijeme sam dobio i ponudu ugovora i ponudu sam prihvatio," kazao je aktualni trener Eintrachta iz Frankfurta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od kandidata u njemačkim medijima za klupu Bayerna bio je i Julian Nagelsmann, aktualni trener Hoffenheima, kluba za kojeg nastupa Andrej Kramarić. Nakon imenovanja Kovača upitan za komentar.

"Napokon mogu nešto crveno staviti na sebe, a da netko ne spekulira o tome", poručio je Nagelsmann

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je trenersku karijeru započeo u austrijskom Salzburgu, da bi potom bio prvo izbornik hrvatske mlade reprezentacije, a zatim i najbolje vrste koju je vodio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Eintracht je stigao u ožujku 2016. godine te ga je spasio ispadanja. Prošle sezone je Eintracht s Kovačem završio na 11. poziciji Bundeslige, dok je ove sezone ostvario veliki iskorak i trenutačno je peti na ljestvici te se bori za plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo