KRAMARIĆ REKAO NAJVEĆU ISTINU O PORAZU U MAĐARSKOJ: / Njegove riječi pogađaju u samu srž stvari

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Sada Wales, Slovačka, Hrvatska i Mađarska imaju po tri boda

25.3.2019.
9:22
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Andrej Kramarić bio je junak pobjede nad Azerbajdžanom, ali tri dana kasnije nije uspio zabiti i pomoći Vatrenima da izbjegnu poraz.

Image
RUPE U IGRI VATRENIH POSTAJE NEMOGUĆE ZAMASKIRATI: /

Tri pozicije su kritične, a četvrti problem može objasniti samo izbornik Dalić

"Sami sebe smo pobijedili. Nakon što smo poveli moram reći da više nismo baš najbolje igrali. Malo smo se uspavali. Mislili smo da je utakmica gotova. Međutim, to je današnji nogomet. Svatko igra nogomet i svatko može zaprijetiti. Oni su iskoristili naše pogreške i kasnije je, naravno, bilo teško. Dogodilo se kao što smo i prije kvalifikacija najavljivali - da neće biti lako", rekao je Kramarić u kamere HRT-a poslije poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi Wales

Hrvatska je u susretu 2. kola skupine E izgubila u Budimpešti od Mađarske sa 1-2 (1-1). Vatrene je u vodstvo doveo Ante Rebić (13), do poluvremena je poravnao Adam Szalai (34), da bi prvu pobjedu našim sjevernim susjedima u osmom međusobnom susretu osigurao Mate Patkai (76).

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu 2. kola u ovoj skupini Wales je u Cardiffu svladao Slovačku sa 1-0 (1-0), pa na ljestvici četiri reprezentacije - Wales, Slovačka, Hrvatska i Mađarska - imaju po tri boda, ali Wales je odigrao utakmicu manje, dok je posljednji Azerbajdžan bez bodova i s utakmicom manje. Hrvatska će u 3. kolu 8. lipnja u Osijeku ugostiti Wales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo