PROBLEM ZA DALIĆA

KRAMARIĆ NE DOLAZI NA SLJEDEĆE OKUPLJANJE VATRENIH: Direktor Hoffenheima nije skrivao koliko je sretan zbog toga

Vatrene u studenom očekuju tri utakmice, jedna prijateljska i dvije u Ligi nacija

Hrvatski napadač i član njemačkog prvoligaša Hoffenheima Andrej Kramarić propustiti će sljedeći ciklklus Vatrenih na kojemu će momčad Zlatka Dalića odigrati prijeteljsku utakmicu s Turskom te susrete sa Švedskom i Portugalom u Ligi nacija.

[VIDEO] KAKO SE KORONAVIRUS UOPĆE POJAVIO U HRVATSKOJ REPREZENTACIJI? Jedna je opcija najizglednija

Kramarić se nakon posljednjeg reprezentativnog ciklusa u listopadu u klub vratio zaražan koronavirusom i tek je nedavno izašao iz samoizolacije te će zbog toga i još nezaliječene ozljede aduktora propustiti okupljanje Vatrenih.

“Dva tjedna nisam trenirao zbog koronavirusa, a još uvijek imam problema s ozljedom aduktora koju vučem od posljednjeg okupljanja s reprezentacijom u listopadu. Zbog svega toga ne bih mogao pomoći momčadi u predstojećim utakmicama”, poručio je.

Čolak ga mijenja

S takvim raspletom u njegovom klubu su poprilično zadovoljni.

“Sretni smo što Andrej u ovom ciklusu neće igrati za reprezentacij i  siguran sam da će biti spreman nakon reprezentativne pauze”, izjavio je Hoffenheimov sportski direktor Alexander Rosen.

Hrvatski reprezentativci se okupljaju u ponedjeljak u Istanbulu, gdje ih očekuje utakmica protiv Turske, a hrvatski izbornik Dalić već je aktivirao pretpoziv i pozvao Mirka Antonija Čolaka u nacionalnu momčad.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr