KRAMARIĆ ASISTENT U HOFFENHEIMOVOJ PETARDI LEIPZIGU: / Kovačev Eintracht novim porazom ugrozio Europu

Image
Foto: AFP

Hoffenheim je ovom pobjedom skočio na peto mjesto, ima 49 bodova, i vratio se u borbu za Ligu prvaka

21.4.2018.
18:01
AFP
VOYO logo

U 31. kolu Bundeslige Hoffenheim je u subotu u gostima dobio Leipzig sa 5-2, a Andrej Kramarić je bio asistent za četvrti pogodak Hoffenheima, koji je zabio Mark Uth u 59. minuti.

Mark Uth je postigao i vodeći gol za goste u 14. minuti, a među strijelce za Hoffenheim upisali su se još Gnabry (35), Kaderábek (45) i Rupp (64).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheim je ovom pobjedom skočio na peto mjesto, ima 49 bodova, i vratio se u borbu za Ligu prvaka. Bayer Leverkusen i Borussia Dortmund, koji drže treće i četvrto mjesto, imaju po 51 bod, a upravo večeras Borussia Dortmund dočekuje Bayer Leverkusen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht, kojeg vodi Niko Kovač, prije tri dana izborio je finale njemačkog kupa, ali u subotu je na domaćem terenu izgubio od Herthe sa 0-3, te je time gotovo ostao bez šansi da izbori Ligu prvaka. Pogotke za Herthu zabili su Selke (57-pen), Leckie (77) i Esswein (90+1), a hrvatski napadač Ante Rebić zbog ozljede nije bio u sastavu Eintrachta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši prvak Europe Hamburger upisao je važnu pobjedu u borbi za opstanak, svladavši direktnog suparnika Freiburg sa 1-0 golom Lewisa Holtbyja u 54. minuti. HSV je predzadnji sa 25 bodova, a Freiburg ima pet bodova više.

Bayern je bio uvjeljiv na gostovanju kod Hannovera. Bavarci su pobijdeili rezultatom 3-0, a za budući klub Nike Kovača zabijali su Muller, Lewandowski i Rudy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo